صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تفحص از نهاد ریاست‌جمهوری و نیروی انتظامی

کد خبر: ۳۱۸۷۹۷
| |
6353 بازدید

رئیس هیئت تحقیق‌و‌تفحص از ستاد سوخت گفت: تحقیق‌و‌تفحص از ستاد سوخت از ابعاد گسترده‌ای برخوردار است و در جریان این تحقیق‌و‌تفحص، تفحص از نیروی انتظامی و نهاد ریاست‌جمهوری نیز انجام می‌شود.

مهدی دواتگری نماینده مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: اعضای هیئت تحقیق‌و‌تفحص از ستاد حمل‌و‌نقل و سوخت بناست تا فردا و در حاشیه جلسه علنی مجلس نشست داشته باشند و در این نشست اعضا به سه کمیته تقسیم و در بخشی از وزارتخانه‌ها مستقر می‌شود و کار خود را به این طریق آغاز می‌کند.

وی افزود: با توجه به گستردگی کار در این تحقیق‌و‌تفحص بر خلاف تحقیق‌و‌تفحصهای گذشته که از یک نهاد و یا دستگاه انجام می‌شد تحقیق‌و‌تفحص از ستاد سوخت از چندین دستگاه انجام می‌شود که وزارتخانه‌های کشور، صنعت، راه و شهرسازی و نفت، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان شهرداریها و دهیاریها، گمرک، نیروی انتظامی و نهاد ریاست‌جمهوری از این جمله است.

رئیس هیئت تحقیق‌و‌تفحص از ستاد سوخت با بیان اینکه عمده کار در جریان این تفحص در حوزه مسائل مالیست اظهار داشت: بناست تا در این هفته طی یک نشست خبری اطلاع رسانی گسترده‌ای در ارتباط با این تحقیق‌و‌تفحص انجام شود و چنان‌چه اشخاص حقیقی و یا دستگاه‌ها اطلاعاتی در این خصوص در اختیار دارند در اختیار هیئت تحقیق‌و‌تفحص قرار دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟