صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مربي انگليسي دراگون بت 24دي در تهران

کد خبر: ۳۱۸۲۳
| |
1529 بازدید

جان پري گريفيس يکي از مربيان رشته دراگون بت، به منظور مذاکره با مسوولان فدراسيون قايقراني و اسکي روي آب جهت برعهده گرفتن احتمالي هدايت تيم ملي دراگون بت کشورمان، بيست و چهارم دي ماه وارد تهران مي شود.

به گزارش ایرنا، نخستين دوره مسابقات قهرماني قايقراني كشور در رشته تيم ملي دراگون بت ايران يکي از تيم هاي حاضر در مسابقات گوانگجو چين است و تاکنون تنها يک مقام سومي آسيا در بخش آقايان را بدست آورده است.

چنانچه فدراسيون قايقراني با اين مربي انگليسي به توافق برسد او مي بايست تيم ايران در دو بخش مردان و بانوان را در بازيهاي آسيايي گوانگجو هدايت کند.

"جان پري گريفيس" 61 ساله تحصيلات خود را در رشته روانشناسي ورزشي در کالج نيوکاسل به اتمام رسانده و دارنده مدرک درجه 4 مربيگري که بالاترين درجه مربيگري در دنيا است از انجمن دراگون بت بريتانيا دريافت کرده است.

"گريفيس" دارنده مدال برنز تيمي در رشته آبهاي خروشان در مسابقات قهرماني جهان در سال 1987 مي باشد.

وي همچنين سابقه مربيگري تيم ليگ برتر زنان انگلستان را برعهده داشته است و توانسته با اين تيم در مسابقات قهرماني اروپا در سال 1998 يک مدال برنز و يک مدال نقره کسب کند.
اين مربي انگليسي همچنين در مسابقات قهرماني جهان در سال 1999 دو مدال برنز و يک مدال نقره نيز کسب کرده است.

"گريفيس" همچنين در مسابقات قهرماني اروپا در سال 2000 دو مدال برنز، در مسابقات قهرماني جهان در سال 2001، دو مدال برنز و يک مقام چهارمي، در مسابقات قهرماني اروپا در سال 2002 دو مدال طلا و يک مدال برنز، در مسابقات قهرماني جهان يک طلا، يک نقره و يک برنز، در مسابقات قهرماني جهان 2004 دونقره و يک طلا، در سال 2005 يک نقره و دوبرنز، در مسابقات قهرماني اروپا در سال 2006 دوطلا، در مسابقات قهرماني جهان 2007 يک نقره و دو برنز و در مسابقات 2008 قهرماني اروپا دو نقره و يک برنز در کارنامه خود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟