صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عذرخواهي فيروز کريمي از بيتو

کد خبر: ۳۱۸۱۷۹
| |
5160 بازدید
سرمربي تيم فوتبال پيکان به دليل رفتار ناشايستي در قبال بازيکن سيه‌چرده فجر سپاسي عذرخواهي کرد.

فيروز کريمي درباره اتفاقات رخ داده پس از بازي تيمش برابر فجر سپاسي و توهين به بازيکن سيه‌چرده اين تيم گفت: اين عمل مذموم است و از سوي هر کسي در هر مقطعي رخ دهد تفاوت نمي‌کند. اگرچه اين کار از سر تفاوت فرهنگي يا کم تجربگي صورت گرفته، به هر حال نبايد دست مهاجم فجر سپاسي را پس مي‌زدم. اگر مي‌خواستم آموزش دهم که در فرهنگ ما ابتدا بزرگتر دست خود را دراز مي‌کند، بايد اين کار را در زمان بهتري انجام مي‌دادم نه درست پس از بازي.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد:‌تاکيد مي‌کنم که از مسئولان باشگاه فجر سپاسي، آقاي ياوري، بازيکنان و هواداران اين تيم شيرازي که بابت آن اتفاق رنجيده خاطر شدند، عذرخواهي مي‌کنم و مي‌گويم که هرگز قصد بي‌احترامي نداشتم. در آن لحظه عصباني بودم چون در 30 ثانيه پاياني گل خوردم و شانس ماندن در ليگ برتر را از دست داديم. اگر ليگ 18 تيمي بماند اين فرصت را داشتيم که به پلي‌آف راه پيدا کنيم.

کريمي همچنين گفت: به خدا قسم کوچک‌ترين قصد و نيتي براي توهين به رنگ پوست، نژاد و قوميت هيچ فردي نداشته و ندارم! آن اتفاق صرفا يک مسئله ورزشي و به دليل عصبانيت و ناراحتي بابت شکست برابر فجر سپاسي رخ داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟