واکنش تند سعوديها به حکم برائت استقلال
کد خبر: ۳۱۸۰۸۰
| | 5966 بازدید
باشگاه الهلال به دنبال رد شکايت اين تيم از استقلال از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا گفت که به چنين رفتارهايي از AFC عادت کرده است!
آلکس سوساي، دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا در گفتوگويي که با روزنامه "الاتحاد" امارات داشت بر حاشيهسازي سعوديها پس از ديدار الهلال برابر استقلال مهر بطلان زد و گفت که در بازي اين دو تيم تخلف و قانون شکني بزرگي رخ نداده است.
به گزارش ايسنا ، حرفهاي دبير کل AFC به مذاق سعوديها خوش نيامد و خشم آنها را بر انگيخت.
عبدالکريم الجاسر، عضو هيات مديره باشگاه الهلال و مدير رسانهاي اين تيم که به شدت از اظهار نظر دبير کل AFC ناراحت بود، گفت: به چنين موضعگيريهايي از AFC عادت کردهايم. ما بر اساس اين ضرب المثل مصري "حق خود را اثبات کن، خداوند جزاي تو را ميدهد " پيش ميرويم. باشگاه الهلال شکايت خود را به AFC اعلام کرد و کاري که بايد انجام ميداد، انجام داد. به چنين رفتارهاي AFC عادت کردهايم. ما فقط در انتظار واکنش کنفدراسيون فوتبال عربستان هستيم".
او افزود: ما از AFC انتظار هيچ اقدامي در چنين شرايطي را نداريم. فقط از فدراسيون فوتبال عربستان ميخواهيم تا با ديگر کشورهاي حاشيه خليج فارس که از رفتارهاي ايرانيها متضرر شدهاند، نشستهاي را برگزار کند تا درباره حمايت از تيمهاي سعودي يا انتقال بازي تيمهاي ايران به شرق آسيا هم راي و يک دل شويم! اميدواريم که حداقل فدراسيون براي حفظ حقوق نمايندگان ما به AFC فشار آورد يا تهديد به کنارهگيري کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


