اصلاح ساختار بیمارستانهای دولتی
وزیر بهداشت بر کیفیت داروهای بیماران خاص از جمله داروهای ام اس که در داخل تولید می شود، تاکید کرد و گفت: بیماران مشکلی در تهیه داروهای مورد نیاز خود ندارند.
به گزارش تسنیم ،دکتر طریقت منفرد در بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان 200تخت خوابی امام سجاد(ع) رامسر، بر استفاده بهینه از تختهای بیمارستانی و ارایه خدمات درمانی مطلوب تاکید کرد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بیمارستانهای زیادی در این استان در حال ساخت است، گفت: بیشترین مراکز درمانی کشور در استان مازندران وجود دارد.
طریقت منفرد افزود: به دلیل دور بودن برخی مراکز درمانی با ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، استقلال مراکز درمانی در این استان مورد بازبینی قرا می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: افزایش کارآیی بیمارستانهای دولتی نیز نیاز به اصلاح ساختار دارد.
طریقت منفرد اظهارداشت: با این کار، خدمات مورد نیاز مراجعه کنندگان نیزبه نحو مطلوبی پاسخ داده می شود.
وزیر بهداشت، مهمترین اولویتهای کاری خود را در وزارت بهداشت اجرای برنامه پزشک خانواده، ارتقای بیمارستانهای دولتی و اصلاح ساختار آن دانست و تصریح کرد: پیشرفت برنامه پزشک خانواده در مازندران را با حضور پزشکان این طرح بررسی خواهیم کرد.


