سقوط امپراتوري شيراز
از عرش به فرش رسيدن دقيقاً مصداق بارز روزگار محمد عباسي است. او که به عنوان چهره يي ناشناخته همراه با برق شيراز در هفته هاي نخست ليگ برتر شروعي شگفت انگيز را تجربه کرده و در حضور مدعيان صاحب نامي چون استقلال، پرسپوليس و سپاهان بر صدر جدول تکيه زده بود، به يکباره گرفتار طلسم شد. تيره روزي هاي او و تيمش درست پس از بازي با پرسپوليس شروع شد.
به نوشته اعتماد، آنها نخستين شکست فصل شان را در آن ديدار متحمل شدند و پس از آن ديگر نتوانستند کمر راست کنند. 11 هفته بدون پيروزي دليلي بر اين ادعاست. آنها بعد از پيروزي در داربي شيراز در هيچ مسابقه يي نتوانسته اند سه امتياز را کسب کنند. باخت يک بر صفر مقابل پاس همدان آخرين پرده از تيره روزي هاي محمد عباسي و برق شيراز بود. او بعد از اين بازي استعفا داد و نارنجي پوشان شيرازي از اين بعد بايد به فکر يک سرمربي جديد باشند.
عباسي درباره اين استعفا مي گويد؛ «مشکلات اخير تيم بسيار زياد بود و با اين اوصاف بايد بگويم مرد روزهاي اين چنين سخت نيستم. 11 هفته است که مي گويم تيم به علت مصدوميت هاي متعدد بازيکنان اصلي، بي تجربگي بازيکنان نيمکت نشين و برنامه ريزي فدراسيون فوتبال نتوانسته است نتيجه لازم را بگيرد. اما همه تنها به نتايج تيم نگاه مي کنند که اين موضوع به هيچ عنوان منصفانه نيست.»
با اين حال عباسي از عملکرد خودش در برق شيراز دفاع مي کند؛ «با قدرت مي گويم ما در هيچ يکي از ديدارهايي که شکست خورديم، مستحق باخت نبوديم اما مسائلي از جمله بدشانسي، کمبود بازيکن و مصدوميت نفرات کليدي مانع موفقيت مان شد. اين اتفاق در ديدار با پاس همدان هم رخ داد و ما در جريان بازي سه تعويض اجباري داشتيم تا عملاً قدرت تغييرات تاکتيکي نداشته باشيم و در دقايقي گل خورديم که فرصتي براي جبران نداشتيم.»
او در مورد مشکلاتش در برق شيراز مي گويد؛ «مديران، کادر فني و بازيکنان تيم براي موفقيت برق تلاش زيادي را انجام مي دهند اما هيچ کس به تيم ما کمک نمي کند. انگار شيراز هيچ مسوولي ندارد. تا کي بايد مدير عامل براي حل مشکلات مالي تيم جلوي هر کس گردن کج کند. در زماني که تيم نياز به کمک دارد، هيچ کس نيست ولي وقتي تيم نتيجه نمي گيرد همه مدعي مي شوند.» عباسي درباره فروش بازيکنان کليدي برق شيراز هم مي گويد؛ «وقتي مشکلات مالي داريم مجبوريم بازيکنان کليدي خود را به راحتي بفروشيم تا بدهي هاي موجود را پرداخت کنيم. با اين شرايط دستمان خالي مي شود و نمي توانيم نتايج دلخواه را در مسابقاتي که برگزار مي کنيم، کسب کنيم.»
سرمربي مستعفي برق شيراز با بيان اينکه تيمش در 11 هفته گذشته به شکلي مسخره نتايج را واگذار کرده است، مي گويد؛ «وقتي تيم در شرايطي که حقش نيست مي بازد، حتماً يک جاي کار ايراد دارد. از دست من هم کاري ساخته نيست. با توجه به اينکه برق شيراز را دوست دارم ترجيح مي دهم کنار اين تيم نباشم بلکه برق شيراز به جايگاه خود بازگردد.»
او درباره دلايل استعفايش مي گويد؛ «کار از اينکه بگوييم بازيکن نداريم يا مصدوم هستند گذشته است. برخلاف گذشته مي گويم مرد اين روزهاي سخت نيستم. آخر مشکلات تيم خيلي زياد است. هر چيزي حدي دارد اما امروز از حد گذشته است. به همين دليل تصميم گرفتم از برق بروم. شايد جدايي من باعث شود براي نجات تيمي که هفته ها صدرنشين ليگ بود، اقداماتي صورت گيرد؛ اقداماتي که تا به امروز انجام نشده است.»


