صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خطر جدی در کمین پرسپولیسی‌ها

کد خبر: ۳۱۷۷۹۰
| |
8561 بازدید

برای دومین بار وینگادا به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد پولی به حسابش واریز نشده است.

  به گزارش خبرگزاری فارس، پس از توافق مسئولان باشگاه پرسپولیس با نلو وینگادا سرمربی سابق تیم خود، مقرر شد تا پول او در دو قسط پرداخت شود. با توجه به مشکلات ارزی که برای کشورمان به وجود آمده پرسپولیسی‌ها برای دومین بار این پول را از طریق کویت به حساب وینگادا در بانکی واریز کردند.

اما نکته جالب این است که وینگادا در نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که این پول هنوز به حسابش واریز نشده است و احتمال دارد که او پیگیری طلب خود را از طریق دیگری انجام دهد.

این در شرایطی است که مسئولان باشگاه پرسپولیس معتقدند که این پول را به حساب او واریز کرده‌اند.

پرسپولیسی ‌ها با وینگادا به توافق رسیده بودند که تا آخر آوریل پول او را کاملا پرداخت کنند اما جالب است که هنوز قسط اول او را علیرغم اینکه دو بار اعلام کرده‌اند که به حسابش واریز شده به حساب وینگادا واریز نشده است.

این موضوع می‌تواند در روزهای آینده برای پرسپولیس خطرناک باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟