صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ ایرانسل به عدم شارژ بسته جی پی آر اس

کد خبر: ۳۱۷۷۶۰
| |
19105 بازدید
سرویس با بینندگان  مطلب زیر توسط یکی از کاربران تابناک و از طریق ایمیل اختصاصی  با بیینندگان   ( karbar@tabnak. ir ) برای سایت ارسال شده است. تابناک بر حسب کارکرد رسانه ای خود، تلاش خود را برای پاسخگویی سازمان و مسئولان مرتبط با این درخواست به عمل آورد که نتیجه این پیگیری ها در قالب گزارش زیر برای اطلاع مخاطب محترم منتشر می گردد.

طرح مشکل:

اینجانب دارای سیم کارت اعتباری ایرانسل به شماره 09389956420 می باشم .
در مورخ 24/1/1392از طریق سامانه 724بانک سامان یک عدد کارت شارژ 10هزارتومانی باکد*141*2457607949526245# و شماره پیگیری (بانک صادرات)شماره762661ونیز یک عدد شارژ دو هزارتومانی با شماره رمز*141*4504084201197761# و شماره پیگیری 765250خریداری نموده و خط اعتباری خود را شارژ نمودم که مبلغ شارژ با کسر مالیات به حساب بنده منظور گردید و پس از اطمینان از شارژ در ساعت 17:56دقیقه همان روز اقدام به خرید یک بسته 2گیگا بایت یک ماهی جی پی ار اس ایرانسل به قیمت 10هزارتومان  نمودم. سیستم پس از درخواست بنده عین 10هزارتومان را از حساب بنده کسر نمود و متاسفانه حساب جی پی ار اس بنده را شارژ نکرد حدود دو ساعت صبر نمودم ولی شارژ اضافه نشد! ناچاراٌ از طریق خط ایرانسل با شماره 700تماس گرفتم و مشکل خود را با اپراتور مربوطه مطرح نمودم و ایشان به بنده اطمینان دادند که مبلغ حداکثر تا 24ساعت به حساب بنده منظور میشود . به ناچاردوباره یک بسته 125مگا بایت روزانه (هزارتومانی) خریداری نمودم و در همان لحظه حسابم نسبت به 125مگابایت شارژ شد. ولی بسته جی پی ار اس 10هزاری بنده فعال نشد تا 43ساعت نیز صبرکردم که اتفاقی نیفتاد دوباره برای پیگیری با 700تماس گرفتم (ساعت 13مورخ26/1/92)و مشکل خود را بیان کردم اپراتور مشکل بنده را درسیستم ثبت و با شماره پیگیری 62676963 قول پیگیری حد اکثر ظرف 24ساعت را داد.
پس از گذشت حدود27ساعت در ساعت 17امروز27/1/1392 مجدداٌ تماس گرفتم و اپراتور قول داد نهایتاٌتا چند ساعت دیگر مشکل حل خواهد شد.5ساعت دیگر صبرکردم و مجدداٌ تماس گرفتم و مشکل خود را بیان کردم که با برخورد نامناسب اپراتور ایرانسل و این توجیه که این مسایل در شبکه ایرانسل یک چیز عادی هست و پیگیر نباش مواجه شدم.حال میخواهم از مسئولان ایرانسل بپرسم که من چگونه باید حق خود را بگیرم و آیا این عین دزدی در روز روشن محسوب نمی شود .از سایت تابناک خواهش میکنم با ارائه این مستندات از تضییع حقوق سایر مردم توسط شرکت ایرانسل جلوگیری نماید.


جوابیه:

در پاسخ به نامه شماره612/ت ، مورخ 31/01/92، آن سایت خبری محترم، توضیحات زیر جهت هر گونه بهره برداری، به حضورتان تقدیم می‌گردد.
 
پیرو نامه شماره612/ت ، مورخ 31/01/92، احتراما به اطلاع میرساند؛

طبق بررسی های بعمل آمده درخصوص موضوع مطرح شده از سوی این مشترک محترم، مشخص شد مبلغ مورد اشاره ایشان به صورت خودکار در ساعت18:53دقیقه، مورخ 31/01/1392 به حساب اصلی سیم کارت این مشترک محترم بازگردانده شده است. اطلاع رسانی در این خصوص نیز از طریق پیام کوتاه و تماس تلفنی درتاریخ های 24/01/92، 26/01/92، 27/01/92 ، 28/01/92 و1/2/1392 به ایشان صورت گرفته است.

همچنین درخصوص موضوع مطرح شده در مورد نحوه پاسخگویی کارشناسان مرکز تماس، لازم به ذکر است کلیه مکالمات مرکز تماس ایرانسل با هدف کنترل و افزایش کیفیت خدمات این مرکز، ضبط می شوند و پس از بررسی مکالمات کارشناسان مرکز تماس شبانه روزی ایرانسل با این مشترک محترم، موردی در خصوص اظهارات مطرح شده از سوی ایشان یافت نشد. پیگیری بیشتر موضوع مطرح شده با ارائه اطلاعات بیشتر نظیر ساعت، تاریخ و شماره تماس ممکن می باشد.

روابط عمومی شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل


                                                                                     با تشکر
                                                                               آرش کریم بیگی
                                                                             مدیر روابط عمومی


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟