صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سازمان ملل علیه اسراییل قطعنامه صادر كرد

در این قطعنامه همچنین اقدام اسراییل به زیر پاگذاشتن قطعنامه 497 سال 1981 سازمان ملل محكوم شده است .
کد خبر: ۳۱۷۴
| |
4678 بازدید

مجمع عمومی سازمان ملل با تصویب قطعنامه ای از اسراییل خواست، از منطقه اشغالی جولان تا مرزهای سال 1967 عقب نشینی كند.

به گزارش شبكه خبر به نقل از خبرگزاری سوریه، این قطعنامه با اشاره به ضرورت اجرای دیگر قطعنامه های سازمان ملل در این زمینه ، احترام به تمامیت ارضی سوریه و دیگر كشورها را خواستار شد.

این قطعنامه از اسرائیل خواست، به اصل غیرقانونی بودن تصاحب خاك یك كشور با توسل به زور كه منشور سازمان ملل و توافقنامه ژنو نیز آن را رد می كند، گردن نهد.

مجمع عمومی سازمان ملل در این قطعنامه اعلام كرده است، ادامه اشغال بلندی های جولان و محسوب كردن آن جزء خاك اسرائیل، دو مشكل اساسی است كه مانع تحقیق صلح عادلانه و گسترده در منطقه می شود.

در این قطعنامه همچنین اقدام اسراییل به زیر پاگذاشتن قطعنامه 497 سال 1981 سازمان ملل محكوم شده است .

قطعنامه 497 تصمیم اسرائیل را در آن زمان برای اعمال قوانین خود در بلندی های جولان ، باطل اعلام كرده است.

این در حالی است كه بسیاری از گروه های شركت كننده در نشست مجموع عمومی سازمان ملل با محكوم كردن اقدامات اسرائیل، خروج اسرائیل از منطقه جولان را تا خطوط سال 1967 خواستار شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟