صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ممنوعیت استفاده از اسامی بیگانه برای کالا‌ها

کد خبر: ۳۱۶۲۴۶
| |
5597 بازدید
معاون قوه قضاییه گفت: در حال حاضر استفاده از اسامی و اصطلاحات بیگانه برای اماکن و کالا‌ها ممنوع شده است.

احمد تویسرکانی، معاون قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفت‌و‌گو با  خبرگزاری تسنیم اظهار داشت:  در حال حاضر استفاده از اسامی و اصطلاحات بیگانه برای اماکن و کالا‌ها ممنوع شده است. همچنین در این راستا آیین نامه تغییر نام نیز اعلام کرده‌ایم.

وی ادامه داد: ممکن بود که در گذشته از اسامی بیگانه برای کالا‌ها در ایران استفاده می شد ولی در حال حاضر به این شکل نیست در واقغ ممنوعیت وجود داشته و برند‌ها و کالا‌ها نباید با اسامی بیگانه باشد و موازین قانونی در این میان باید رعایت شود.

معاون قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بیان کرد: طلاق در کشوری که آموزه‌های دینی دارد، یک موردش هم زیاد است و از 6 ازدواج تنها یک مورد آن منجر به طلاق شود ولی وضع ما در مقایسه با سایر کشورها بهتر است اما نسبت به گذشته رشد طلاق نگران کننده شده است.

تویسرکانی بیان کرد: با ایجادسامانه سامانه ثبت الکترونیکی وقایع ازدواج و طلاق تمامی دفاتر ازدواج و طلاق در کشور موظفند تا وقایع ازدواج و طلاق را به سرعت در این سامانه درج کنند و هر واقعه دارای کد مشخص است تا ما آمار دقیقی در این سامانه داشته باشیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟