صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگیان:احمدی نژاد سرباز می خواهد نه ژنرال

کد خبر: ۳۱۶۱۲
| |
5214 بازدید

يک اصولگراي حامي دولت نهم تصريح کرد: احمدي‌‏نژاد در دولت نهم به دنبال سربازاني براي اجراي خواسته‌‏هاي خودش بود.

احمد بزرگيان در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با بيان اينکه نقدهايي به دولت نهم دارم، خاطرنشان کرد: يکي از نقاط ضعف دولت نهم محدود کردن دايره جذب افراد شايسته است يعني بخشي از اصولگرايان در چارچوب گزينش دولت قرار نگرفتند.

وي معتقد است: برخي اصولگرايان که در محدوده جذب دولت نهم قرار نگرفتند، کارايي بيشتري نسبت به مسوولان فعلي دارند و آز آنها توانمندتر هستند.

نماينده اصولگراي مجلس هفتم در ادامه با يادآوري اظهارات احمدي‌‏نژاد مبني بر اينکه "من سرباز مي‌‏خواهم و نه ژنرال" تصريح کرد: ژنرال‌‏ها افرادي صاحب انديشه با تئوري قوي و داراي شخصيت مستقل هستند اما سرباز تنها يک نيروي اجرايي است بنابراين مي‌‏توان دريافت که احمدي‌‏نژاد به دنبال سربازاني بود که فرامين وي را اجرا کنند.

وي که خود را حامي دولت نهم مي‌‏نامد، ادامه داد: تنگناي دايره گزينش دولت سبب شد تا بسياري از اصولگرايان در چارچوب همکاري با دولت قرار نگيرند که اگر اين‌‏‌‏گونه نمي‌‏شد، شاهد وسعت و پيشرفت در امور اقتصادي و سياسي و ... مي‌‏بوديم بنابراين انتقاد از برخي اقدامات صورت گرفته در طي سال‌‏هاي اخير از سوي اصولگرايان و با توجه به برگزاري انتخابات دهم رياست جمهوري امري طبيعي است.

بزرگيان اجماع صددرصدي اصولگرايان بر روي احمدي‌‏نژاد را بعيد دانست و در عين حال گفت: احتمال حمايت اکثريت اصولگرايان از احمدي‌‏نژاد وجود دارد. تجربه انتخابات رياست جمهوري نهم اصولگرايان را براي اجماع جدي‌‏تر کرده است البته شايد به اجماع نرسند اما ايجاد روح وحدت را مفيد مي‌‏دانند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟