صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بدنیا آمدن نوزاد در آمبولانس اورژانس

کد خبر: ۳۱۵۴۶۹
| |
3189 بازدید

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: تکنسین های اورژانس نوزاد دختر را در داخل آمبولانس به دنیا آوردند.

به گزارش مهر، حسن عباسی اظهار داشت: ساعت 6:20 دقیقه امروز فردی در تماس با مرکز اورژانس از درد زایمان زن 21 ساله اش خبر داد. بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل آهار در لواسانات اعزام شد. تکنسین های اورژانس پس از حضور بر بالین زن 21 ساله اقدامات اولیه را در محل انجام و به سمت بیمارستان حرکت کردند.
 
وی ادامه داد: در اواسط راه کیسه آب مادر پاره شد که با توجه به وضعیت اورژانسی و برای حفظ جان مادر و فرزند اقدام به انجام عمل زایمان در آمبولانس کردند.
 
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران افزود: پس از به دنیا امدن نوزاد دختر، تکنسین های اورژانس اقدامات لازم را انجام داده و مادر و فرزند را به بیمارستان شهدای تجریش تحویل دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟