صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس ائتلاف مخالفان سوریه استعفا کرد

کد خبر: ۳۱۴۸۶۵
| |
9119 بازدید

رئیس گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه بار دیگر استعفای خود را اعلام کرد.

به گزارش العالم، "معاذ الخطیب" اعلام کرد که از ریاست گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه کناره گیری می‌کند.

الخطیب چهارم فروردین نیز با اعلام استعفای خود تأکید کرده بود که دلیل استعفایش از ریاست ائتلاف مخالفان، "رسیدن مسائل به خطوط قرمز" است، و برای داشتن آزادی عمل استعفا کرده.

الخطیب در آن زمان اذعان کرده بود، بسیاری از طرفهای بین المللی و منطقه ای تلاش کردند سوریه را به طرف خود بکشانند و این طرفها از کسانی حمایت می کنند که سر خدمت فرود آورده اند، ولی کسی که با آنها مخالفت کند گرسنه می ماند و محاصره می شود.

وی با این حال به دلیل مخالفت اعضای ائتلاف مخالفان با استعفایش، پس از مدتی در نشست سران عرب در دوحه شرکت و کرسی سوریه را با مجوز غیرقانونی سران عرب در این اتحادیه اشغال کرد. سران اتحادیه عرب پرچم سوریه را هم در این اجلاس تغییر دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار