صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رویای خانه به دوشان گمشده در جاده مسکن مهر

کد خبر: ۳۱۴۷۲۱
| |
2841 بازدید

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با اشاره به اینکه تا به حال رویای افراد کم درآمد و اجاره نشین در مسکن محقق نشده است، گفت: پروژه مسکن مهر باید در دولت‌های آینده نیز ادامه یابد، لذا در حال حاضر و با توجه به جمعیت جوان کشور نیاز مسکن در کشور بیش از اینها است.

روح الله عباسپور، با اشاره به اینکه دولت به طور مناسب نتوانست رویای کم درآمدها و افراد اجاره نشین را محقق کند، گفت: دولت توفیقات فراوانی در امر مسکن کسب کرده، اما باید اذعان داشت ایرادات بسیاری بویژه در مورد مسکن مهر در کشور وجود دارد.

نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برخی بر این باورند که هزینه ساخت مسکن باید به تولید و اشتغال اختصاص یابد، افزود: مسکن جزء نیازهای اساسی و اصلی هر فردی محسوب می‌شود، لذا توسعه، ساخت و تامین آن در میان افراد کم درآمد و یا اجاره نشین جامعه حتی از اشتغال و تولید نیز اساسی‌تر بوده، که در این مورد دولت متاسفانه موفقیت کلانی نداشته، بنابراین باید اذعان کرد رویای هر خانواده یک مسکن تا به حال محقق نشده است.

وی در ادامه با اشاره به طرح وزارت راه و شهرسازی برای اخذ مالیات از خانه‌های خالی از سکنه برای جلوگیری از دلال‌بازی و واسطه گری، تصریح کرد: باید با احتکار و بلوکه کردن سرمایه‌های کشور توسط واسطه گران و دلالان بازار مسکن مبارزه شود، چراکه مسکن، امروز یکی از نیازهای جوانان کشور بوده، لذا عدم عرضه این کالا باعث افزایش تقاضا شده و تشدید تقاضا نیز بار تورمی بسیاری را در موضوع مسکن ایجاد خواهد کرد.

عباسپور با مثبت دانستن اخذ مالیات بر خانه‌های خالی از سکنه، عنوان کرد: متاسفانه در شرایط کنونی مسکن نیز همانند بازار طلا، ارز و خودرو وارد دلال بازی شده، لذا برخورد با واسطه گران مسکن باید در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد.

 سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه مسکن مهر ساخته شده جوابگوی نیازهای اجاره نشینان نیست، خاطر نشان کرد: پروژه مسکن مهر باید در دولت‌های آینده نیز ادامه یابد، لذا در حال حاضر و با توجه به جمعیت جوان کشور نیاز مسکن در کشور بیش از اینها است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟