چرا هالیوود فیلم ضد ایرانی 300 را ساخت؟

کد خبر: ۳۱۴۵۱۸
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹ 20 April 2013
|
37549 بازدید
ساراندوس کارگاگوس،نویسنده یونانی در نشست علمی" ایرانیان و یونانیان: حیات موازی" گفت: هدف هالیوود تخریب تمدن و فرهنگ ‌غنی هدف هالیوود تخریب تمدن و فرهنگ ‌غنی ملت هاست.فیلم هالیوودی ۳۰۰ هیچ ربطی با حقایق تاریخی ندارد.

به گزارش تسنیم ساراندوس کارگاگوس، محقق و نویسنده یونانی در نشست علمی " ایرانیان و یونانیان: حیات موازی" در آتن اظهار داشت: هدف هالیوود تخریب تمدن و فرهنگ ‌غنی هدف هالیوود تخریب تمدن و فرهنگ ‌غنی ملت هاست.

اولین نشست از سری نشست های علمی " ایرانیان و یونانیان، زندگی موازی" که با همت  رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن برگزار می‌شود، با سخنرانی پروفسور ساراندوس کارگاگوس، استاد و نویسنده یونانی در تالار اجتماعات رایزنی فرهنگی کشورمان و با حضور شماری از یونانیان و ایرانیان مقیم شهر آتن برگزار شد.

وی در سخنرانی خود با اشاره به نقش تخریبی هالیوود در باره تاریخ و فرهنگ کشور متمدن گفت: هدف سازندگان فیلم هالیوودی 300 تخریب تمدن و فرهنگ‌های غنی دو ملت ایران و یونان بوده است.

این اندیشمند یونانی با اشاره به نقش تخریبی هالیوود در وارونه جلوه دادن حقایق تاریخی برای ضربه زدن به فرهنگ‌های غنی سایر کشورها گفت: فیلم هالیوودی 300 هیچ ربطی با حقایق تاریخی ندارد و در این فیلم هم ملت متمدن ایران و هم به فرهنگ و تاریخ یونان توهین شده است و این امر نشانگر نقش هالیوود در تخریب فرهنگ های غنی ملت های بزرگ است.

این اندیشمند یونانی درادامه با یادآوری روابط دیرینه و دوستانه ایرانیان و یونانیان گفت: دو ملت دارای رابطه چند هزار ساله هستند و همیشه به دیده احترام به همدیگر می‌نگرند.

کارگاکوس با یادآوری نمایش فیلم 300 از سوی سازندگان هالیوودی در یونان، افزود: با وجود آنکه اهل شهر" اسپارت "یونان هستم، اما تاکید دارم که قهرمانان معرفی شده در این فیلم بی‌ارزش سنخیتی با مردم این شهر ندارند.

وی ادامه داد: بعد از نمایش این فیلم در مصاحبه‌ای با انتقاد از آن تاکید کردم که سازندگان فیلم 300 هم به ایرانیان که ملتی متمدن بوده و هستنند و هم به تاریخ و فرهنگ یونان توهین کرده‌اند.
این استاد و نویسنده یونانی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری جنگ‌های یونان و ایران در دوران باستان گفت: گرچه ایرانیان و یونانیان دو رقیب بودند اما در مجموع روابط تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور برجنگ‌های گذشته آنها برتری داشته و به همین دلیل همیشه دو ملت برای یکدیگر احترام خاصی قائل بوده و هستند.

گارگاکوس، در ادامه تبادل زبانی و وارد شدن واژگان زبان فارسی به زبان یونانی و به عکس را یکی دیگر از ارتباط مهم دو ملت متمدن ایران و یونان دانست و گفت: دانشمندان و اهل ادب دو کشور علاوه بر تبادل دیدگاه های علمی و فرهنگی، به جهان بشریت خدمات ارزنده‌ای ارایه کرده‌اند.
خانم دکترکاترینا پالئو،  رییس انجمن تئاتر "آرکادیای" یونان که ریاست نشست را بر عهده داشت، دربارة موضوع نشست گفت: ایرانیان از دیرباز تا کنون در زمینه حقوق بشر پیشتاز بوده و کتیبه‌ حمورابی و آموزه‌‎های اندیشمندان ایرانی همواره بر رعایت حقوق انسان ها تأکید کرده است.

وی همچنین تاریخ و ملت متمدن ایران را درخشان و ریشه‌دار توصیف کرد و گفت: ایرانیان مردمانی مهربان و نوع‌دوست هستند و همیشه در طول تاریخ تا به امروز در جهت احترام به قومیت‌ها و فرهنگی‌های مختلف جامعه بشری تلاش کرده و در این زمینه خدمات ارزنده‌ای به جهان ارایه کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار