انتقام جان تری از رییس اتحادیه فوتبال انگلیس
کد خبر: ۳۱۴۴۹۵
| | 6848 بازدید
جان تری در مراسم اهدای جام لیگ قهرمانان اروپا به یوفا بار دیگر جنجال آفرید و با رییس اتحادیه فوتبال انگلیس دست نداد تا انتقام محرومیت هفت ماه گذشته خود را بگیرد.
به گزارش ایسنا، در این مراسم زمانی که جان تری برای اهدا جام به رییس یوفا به روی صحنه رفت، به صورت آشکار در مقابل دیدگان میشل پلاتینی، رییس اتحادیه فوتبال اروپا و هوگو روبرتسون، وزیر ورزش انگلیس با برنستون، رییس اتحادیه فوتبال انگلیس دست نداد تا انتقام محرومیت خود را از او بگیرد.
هفت ماه پیش اتحادیه فوتبال انگلیس جان تری را به دلیل توهین نژادی به آنتون فردیناند (برادر ریو فردیناند) چهار بازی محروم و به پرداخت 220 هزار پوند جریمه نقدی محروم کرد. تصمیمی که با اعتراض گسترده جان تری روبهرو شد.
رییس اتحادیه فوتبال انگلیس در واکنش به دست ندادن جان تری گفت: بهتر است به جای مسایل پیش پا افتاده درباره چیزهای مثبت و بااهمیتتر صحبت کنیم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


