صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا ـ هند

قهرمان المپیک در آسیا سقوط کرد

تیمی که در المپیک لندن با اقتدار با هدایت محمد بنا قهرمان شد، در آسیا با رهبری عبدالله چمن‌گلی در امتیازات تیمی نایب قهرمان شد و در جدول مدال‌ها پس از کره جنوبی و قزاقستان به مقام سوم رسید! جالب این که تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های سال گذشته کره جنوبی با ۵۴ امتیاز (سه طلا، یک نقره و یک برنز) به مقام قهرمانی آسیا رسیده بود.
کد خبر: ۳۱۴۴۶۷
| |
28619 بازدید
|
تیم ملی کشتی فرنگی ایران، در حالی به کار خود در رقابت‌های قهرمانی آسیا پایان داد که با به دست آ‌وردن دو مدال نقره روز گذشته و یک مدال نقره امروز، در حسرت طلای آسیا باقی ماند و نایب قهرمان شد!

به گزارش «تابناک»، تیم ملی کشتی فرنگی ایران در بیست‌وششمین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا با سه مدال نقره، دو برنز و پنجاه امتیاز به مقام دوم دست یافت.

بر پایه این گزارش، کره‌جنوبی با ۵۸ امتیاز (چهار طلا و یک نقره) به مقام قهرمانی و قزاقستان با ۴۹ امتیاز (یک طلا، یک نقره و دو برنز) به عنوان سومی رسیدند.

همچنین تیم‌های قرقیزستان ۴۷ امتیاز، ژاپن ۳۷ امتیاز، چین ۲۸ امتیاز، هندوستان ۲۸ امتیاز، ازبکستان ۲۷ امتیاز تاجیکستان ۱۸ امتیاز و عراق ۱۳ امتیاز در مکان‌های چهارم تا دهم این رقابت‌ها قرار گرفتند.

در این مسابقه‌ها عبدالمحمد پاپی (۶۰ کیلوگرم)، مهدی زید‌وند (۶۶ کیلوگرم) و هادی علیزاده پورنیا (۷۴ کیلوگرم) به مدال نقره دست یافتند و طالب نعمت‌پور (۸۴ کیلوگرم) و داود گیل‌نیرنگ (۹۶ کیلوگرم) صاحب مدال برنز شدند.

از نکات قابل توجه این رقابت‌ها حذف بشیر باباجان‌زاده (۱۲۰ کیلوگرم) و مهدی حاجی‌پور (۵۵ کیلوگرم) در دور دوم این رقابت‌ها بود. البته مسئولان و کادر فنی ایران قضاوت‌های مغرضانه داوران در رقابت‌های باباجان‌زاده، نعمت‌پور و گیل‌نیرنگ را عامل شکست این کشتی‌گیران عنوان می‌کنند.

طالب نعمت‌پور بعدازظهر امروز (جمعه) در دیدار رده‌بندی وزن ۸۴ کیلوگرم رقابتهای کشتی قهرمانی آسیا برابر تاچی اوکا از ژاپن قرار گرفت و در دو تایم متوالی و با نتیجه یک بر صفر و سه بر یک مقابل حریف خود به برتری رسید و به مدال برنز دست یافت.

طالب نعمت‌پور، در دور اول در دو تایم و با نتایج یک بر صفر و چهار بر صفر مقابل پنگ فی از چین به پیروزی رسید و راهی یک‌چهارم نهایی شد. نماینده ایران در این مرحله نیز در دو تایم و با نتایج دو بر صفر و سه بر صفر از سد قیاس اسنوف از ترکمنستان گذشت و به نیمه‌نهایی راه یافت، اما در این مرحله در سه تایم و با نتیجه (صفر بر یک، دو بر صفر و صفر بر یک) مغلوب رستم آساکالوف ازبکستان شد و حضور در فینال را از دست داد.
 
در این دیدار ناداوری کاملا مشهود بود، بطوریکه داوران در تایم پایانی یک اخطار به حریف ازبک و یک امتیاز به نعمت‌پور داده بودند و این امتیاز روی اسکوبورد ثبت شد، اما به یکباره امتیاز از روی تابلو پاک شد تا ناداوری به اوج خود برسد.

همچنین داود گیل نیرنگ در وزن ۹۶ کیلوگرم عصر امروز در دیدار رده‌بندی وزن کیلوگرم برابر «بهیم سینگ» از هند قرار گرفت و در دو تایم با نتیجه یک بر صفر و هشت بر صفر مقابل حریف خود به برتری رسید.

گیل‌نیرنگ در دور نخست مقابل نوریکاتسو سایکاوا از ژاپن در دو تایم و با نتایج سه بر صفر و چهار بر یک به پیروزی دست یافت و به مرحله ‌یک‌چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله نیز در سه تایم و با نتایج (یک بر دو، سه بر دو و سه بر یک) از سد سوخروب فاتو‌ئف از ازبکستان گذشت و راهی نیمه نهایی شد.

اما در این مرحله در سه تایم و با نتایج (سه بر دو، صفر بر سه و صفر بر دو) مغلوب یرولان ایسکاکوف از قزاقستان شد و شانس کسب مدال طلا را از دست داد. در این دیدار گیل نیرنگ حداقل سه بار این حریف را ضربه فنی کرد، اما داوران به راحتی حق کشتی گیر طلایی ایران را خوردند تا راه قهرمانی قزاق‌ها را هموار کنند. مشکل داوری به حدی بود که برژینسکی نماینده فیلا نیز یک بار ضربه فنی را پذیرفت اما بهرحال دست گیل نیرنگ از مدال طلا کوتاه ماند.

در ضمن هادی علیزاده پورنیا بعدازظهر امروز (جمعه) در دیدار فینال وزن ۷۴ کیلوگرم برابر «کیم» از کره‌جنوبی قرار گرفت و در ‌‌نهایت در سه تایم مبارزه نزدیک، نتیجه این کشتی را به حریف کره‌ای خود واگذار کرد. در این دیدار، کشتی گیر کره‌جنوبی در وقت‌های اول و سوم و با نتایج ۲ بر صفر و یک بر صفر به برتری رسید اما در وقت دوم، برتری از آن هادی علیزاده پورنیا با نتیجه یک بر یک بود.

به هر حال در پایان رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان آسیا که روزهای ۲۸ تا ۳۰ فروردین ماه با حضور ۲۱ کشور در شهر دهلی نو پایتخت هند برگزار شد، تیم ایران با ناداوری‌های صورت گرفته صاحب سه مدال نقره و دو مدال برنز شد. رده بندی انفرادی اوزان هفتگانه این رقابت‌ها به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱ ـ گیو جین چوئی (کره جنوبی) ۲ ـ شوتا تاناکورا (ژاپن) ۳ –ژولچان بیکوف کانی بیک (قرقیزستان) و وون چون یان (کره شمالی) ۵ ـ لی لا (چین) و گادراو شامرا (هند)

 ۶۰ کیلوگرم: ۱ ـ المراد تسمراداف (ازبکستان) ۲ ـ عبدالمحمد پاپی (ایران) ۳ ـ آرسن ارالی یف (قرقیزستان) و لومین وانگ (چین) ۵ –داک گیل (کره جنوبی) و یین لانگ چائو (چین تایپه)

 ۶۶ کیلوگرم: ۱ ـ جی هان کیم (کره جنوبی) ۲ ـ مهدی زیدوند (ایران) ۳ ـ هیرویوکی شیمیزو (ژاپن) و یربول کانی راتوف (قزاقستان) ۵ ـ سانیل کومار رانا (هند) و آرسن آیل چی یف (قرقیزستان)

 ۷۴ کیلوگرم: ۱ ـ هیون وو کیم (کره جنوبی) ۲ ـ هادی علیزاده پورنیا (ایران) ۳ ـ ماکسات یری ژیپوف (قزاقستان) و توموهیرواینو (ژاپن) ۵ ـ روسلان تساریف (قرقیزستان) و احمد قدیراف (تاجیکستان)

۸۴ کیلوگرم: ۱ ـ رستم آساکالوف (ازبکستان) ۲ ـ جین سانگ پارک (کره جنوبی) ۳ ـ طالب نعمت‌پور (ایران) و آزات بی‌شیبیکوف (قرقیزستان) ۵ ـ آندری ساموخین (قزاقستان) و تاچی اوکا (ژاپن)

 ۹۶ کیلوگرم: ۱ ـ چانگ گان آن (کره جنوبی) ۲ ـ یرولان ایسکاکوف (قزاقستان) ۳ ـ داود گیل نیرنگ (ایران) و یحیی ابوتابخ (اردن) ۵ ـ بهیم سینگ (هند) و حبیب اله عبداله یف (تاجیکستان)

۱۲۰ کیلوگرم: ۱ ـ نورماخان تنالیف (قزاقستان) ۲ ـ ژیامینگ نی (چین) ۳ ـ عبدالمالک محمد صباح (عراق) و مرات رامانوف (قرقیزستان) ۵ ـ نورودجان توچیف (تاجیکستان) و صوخبت خاجی یف (ازبکستان)
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۲۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
فقط بنا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
دلار رفت بالا و همه پولا رو جم می کنن به کی روش بدن . به بنا هم که چیزی نمی رسه خوب تو این گرونی باید کاری کنه. هر جا بهتر از تیم ملی میتونه پولدار شه
hamed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
تيم بدون بنا همينجوري ميشه ديگه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
اخه چه ربطی داره؟
با ناداوری ایران رو قهرمان نکردن....
انقد بدم می اد ازش....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
سالی که نکوست از بهارش پیداست
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
اینم نتیجه عدم مدیریت درست و قدر آدم کاربلدی مثل محمد بنا رو ندونستن !!! تا کی باید سرمایه‌های انسانی مملکتمون رو اینجوری هدر که نه بلکه بسوزونیم!!!
حمید فروغی
|
Germany
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
چشم فدراسیون کشتی روشن بعد جام جهانی این دسته گل دوم بابا چرا تو این مملکت تا کسی موفق میشه زمین وزمان علیه اشن بابا تو دنیا چند تا بنا میشه یافت؟
bahar
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
ارزش واقعی کشتی ایران بیش از این هم نیست سومی هم از سرتون زیاده .قبلا هم شانسی و الکی قهرمان شدید و از بدشانسی تیمهای دیگه بوده .واصلا هیچ ارتباطی هم با بنا وکچ کار و بقیه نداره واگه بنا بود سوم هم نمشدید
پاسخ ها
میلاد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
فکر کنم از مثبت و منفی هایی که خوردی جوابتو گرفتی!!؟؟
من
| Iran, Islamic Republic of |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
این خانومها راجع به هر چیزی دانسته و ندانسته نظر میدهند شما رو چه به کشتی!!!!!!!!!!!!!
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
به رنگرز بگید بیاد دوباره حرفهای خوشگل موشگل بزنه همه چیز رو ماست مالی کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
آخه وقتی یه بچه رو (رنگرز) میزارن تو رأس فدراسیون انتظار داری چه اتفاقی بیوفته؟
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
کسانی که می خواستند افتخارات بنا را سرقت کنند ، چوب خدا را خوردند ، در این مملکت همینطوری سرمایه های ملی را حرام می کنند و کماکان از خود راضی هستند
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
تیم ملی بی بنا همینه همینه
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۰
تیم ملی بی بنا همینه همینه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟