صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران ترور «الحاج» را محکوم کرد

وي از رهبران فهيم و ملت بزرگ لبنان خواست با هوشياري، درايت، وحدت و انسجام داخلي، مانع تحقق اهداف شوم دشمنان شوند.
کد خبر: ۳۱۴۴
| |
2739 بازدید

سخنگوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، ترور «فرانسوا الحاج»، فرمانده عمليات ارتش لبنان را که براي بر هم زدن ثبات، آرامش و امنيت اين کشور و ايجاد خلل در توافق جناح‌هاي گوناگون سياسي لبنان به منظور حل و فصل اختلافات، صورت گرفته است، شديدا محکوم کرد و به خانواده وي، ارتش و رهبران سياسي لبنان تسليت گفت.

به گزارش واحد مرکزي خبر، سيدمحمد علي حسيني، با اشاره به موضع جمهوري اسلامي ايران در حمايت از توافق و اجماع طوايف و گروه‌هاي لبناني براي گذر از بحران سياسي اين کشور خاطر نشان کرد: دشمنان ملت لبنان و ثبات و آرامش اين کشور، به ويژه رژيم غاصب صهيونيستي، بيشترين بهره‌برداري را از ايجاد ناامني در لبنان مي‌برند.

وي از رهبران فهيم و ملت بزرگ لبنان خواست با هوشياري، درايت، وحدت و انسجام داخلي، مانع تحقق اهداف شوم دشمنان شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟