سفر لاريجاني به سوريه در دوشنبه
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياستخارجي مجلس شوراي اسلامي از سفر لاريجاني به سوريه در روز دوشنبه اين هفته خبر داد.
كاظم جلالي نماينده شاهرود در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس، با بيان اينكه علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي روز دوشنبه هفته آينده به سوريه سفر خواهد كرد، گفت: در پي مصوبه اتحاديه بينالمجالس آسيايي كه تصميم گرفتند رؤساي مجالس عضو تروئيكاي اين اتحاديه جهت رايزني، سفري به منطقه داشته باشند، اين سفر انجام ميشود.
وي با بيان اينكه تروئيكاي اتحاديه بينالمجالس آسيايي متشكل از ايران به عنوان رئيس قبلي اتحاديه، اندونزي به عنوان رئيس فعلي و سوريه به عنوان رئيس آينده اين اتحاديه ميباشند، تصريح كرد: علي لاريجاني رئيس مجلس ايران، آگوند لاكسونو رئيس مجلس اندونزي و ابرش رئيس مجلس سوريه در دمشق رايزني و تصميماتي براي كمك به مردم غزه اتخاذ خواهند كرد.
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياستخارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به حملات وحشيانه اسرائيل غاصب به غزه گفت: در زمان اجلاس اخير بينالمجالس آسيايي كه در اندونزي برگزار شد، مردم غزه در محاصره بودند كه در آن موقع تصميم گرفته شد براي كمك به غزه رؤساي مجالس ايران، اندونزي و سوريه سفري به منطقه داشته باشند، در حال حاضر كه اسرائيل حملات ناجوانمردانهاي را به مردم غزه داشته، اين تصميم نه تنها به قوت خود باقي است بلكه بايد قويتر از گذشته اجرايي شود.
جلالي در پاسخ به اين سوال كه در اجلاس سوريه چه تصميماتي براي كمك به مردم غزه گرفته خواهد شد و پيشبيني شما از نتيجه اجلاس چيست؟، گفت: در اجلاس سوريه راهكارهاي كمك به مردم غزه توسط رؤساي 3 مجلس ياد شده بررسي ميشود و شايد در اين اجلاس تصميم گرفته شود كه كشورهاي عضو تروئيكا سفرهايي به كشورهاي ديگر و منطقه داشته باشند و شايد هم در اين اجلاس تصميم گرفته شود كه رؤساي مجالس اين سه كشور به مصر سفر كرده و با رئيس مجلس مصر در زمينه كمك به غزه گفتوگو كنند.


