صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانو اردوغان، سرمربي جديد گالاتاسراي!

کد خبر: ۳۱۳۳۲۵
| |
5838 بازدید

يك اتفاق عجيب و جالب در فوتبال تركيه در حال رخ دادن است.اين خبري بود كه روز گذشته روي خروجي خبرگزاري‌هاي ترك زبان آمد؛ به دليل محروميت 9 جلسه‌اي فاتح تريم احتمالا خانم ديوگو اردوغان، به صورت موقت هدايت اين تيم تركيه‌اي را در دست خواهد گرفت. بعد از اعلام محروميت 9 جلسه‌اي فاتح تريم از همراهي گالاتاسراي در رقابت‌هاي ليگ تركيه به دليل درگيري با داور، حالا سران اين باشگاه به‌دنبال جانشين موقتي براي مربي موفقشان هستند.

تهران امروز: اين درحالي است كه اوميت داويلا و حسن ساس، دستياران تريم هم براي يك و دو جلسه از همراهي گالا محروم هستند و از همين رو اين احتمال وجود دارد كه خانم ديوگو اردوغان، مربي ذخيره‌هاي گالاتاسراي، اولين بانويي باشد كه به صورت موقت هم كه شده به عنوان يك سرمربي روي نيمكت مربيگري يك تيم در سوپرليگ تركيه قرار خواهد گرفت.فاتح تريم بعد از اعتراض شديد به داوري در جريان بازي تيمش مقابل مرسين ايدمانيوردو قبل از مصاف تيمش در دور برگشت مرحله يك چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادريد، از سوي داور مسابقه اخراج شد و حالا با اين محروميت سنگين و فوق‌العاده عجيب مواجه شده است.حالا انتظار مي‌رود كه خانم اردوغان در بازي امروز (شنبه) گالاتاسراي مقابل كاردمير كارابوك روي نيمكت مربيگري تيم گالا قرار بگيرد. اين درحالي است كه خانم اردوغان و كلوديو تافارل، مربي دروازه‌بانان گالا تنها 2 گزينه‌اي هستند كه مي‌توانند جاي خالي تريم در اين هفته‌ها را پر كنند و خود تريم هم در صحبت‌هايي گفته؛اردوغان و تافارل ممكن است در بازي با كارابوكسپورت روي نيمكت مربيگري بنشينند.حالا او بانوي شماره يك تركيه است.كسي كه قرار است دروگبا و اسنايدر و آلتين توپ را به سمت پيروزي پيش ببرد. بد نيست بدانيد معناي اسم او، دويگو؛ احساس است. كسي كه تريم در بازي قبلي در لحظه دعوا با داور و اخراج از زمين به كناري هلش داد تا يادش بياورد اين ورزش كماكان در تيول مردهاست آن هم مرداني از جنس فاتح تريم عصباني.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟