تبانی زن آرایشگر با سارقان نقابدار

کد خبر: ۳۱۳۲۹۲
| |
4035 بازدید
دو سارق که با تبانی صاحب آرایشگاهی در کرمان با سر و صورت پوشیده وارد آرایشگاه شده و طلای مشتری‌ها را دزدیده بودند دستگیر شدند.

به گزارش قانون، هوشنگ پوررضاقلی رئیس پلیس آگاهی استان کرمان در این باره اظهار داشت: «بهمن ماه سال گذشته زنی به عنوان صاحب یک آرایشگاه زنانه در مورد ورود دو مرد مسلح به سلاح سرد با سر و صورت پوشیده به داخل آرایشگاه و سرقت مقادیری طلا و جواهر و پول نقد از دو مشتری و فرار آن‌ها از محل به پلیس شکایت کرد که بلافاصله تیم‌های تخصصی کلانتری و پلیس آگاهی به محل سرقت اعزام شدند. پس از تشکیل پرونده و ارسال آن به پلیس آگاهی استان کرمان شناسایی و دستگیری عاملان سرقت در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت. با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی دو نفر در این مورد شناسایی و دستگیر شدند.

این دو متهم در بازجویی‌های پلیسی ابتدا منکر هرگونه ارتکاب جرم شدند، اما زمانی که با شواهد جمع‌آوری شده پلیس از صحنه سرقت و شواهد فعالیت این دو نفر پس از فرار از محل مواجه شدند، لب به اعتراف گشودند. سارقان در اعترافات خود بیان کردند که در بهمن ماه سال ۹۱ با همدستی و تبانی با صاحب آرایشگاه زنانه با برنامه‌ریزی دقیق و مشخص کردن زمان حضور مشتریان پول‌داردر این محل وارد آرایشگاه شده و اقدام به سرقت کرده‌اند.

در ادامه تحقیقات با دستگیری صاحب آرایشگاه به عنوان همدست سارقان و عامل اعلام کننده سرقت به پلیس ۱۱۰، مشخص شد سارقان فکر تکرار چنین سرقتی را در سایر آرایشگاه‌های زنانه نیز در ذهن خود می‌پروراندند که نقشه‌هایشان ناکام ماند. ۳ متهم پرونده پس از معرفی به دستگاه قضايی با اعمال شدید‌ترین مجازات قضايی از سوی قاضی پرونده روز گذشته روانه زندان شدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت