صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش غلظت آلاينده‌هاي هواي تهران

کد خبر: ۳۱۳۱۴
| |
3218 بازدید
ميزان غلظت آلاينده‌هاي مونوكسيدكربن، دي‌اكسيد نيتروژن و ذرات معلق در هواي تهران افزايش يافت.

به گزارش مركز هماهنگي اطلاع‌رساني آلودگي هوا و بر پايه اطلاعات رسيده از ايستگاه‌هاي سنجش آلودگي هوا ميزان غلظت آلاينده‌هاي منوكسيدكربن، دي‌اكسيد نيتروژن و ذرات معلق نسبت به روز گذشته افزوده شده و از ميزان غلظت آلاينده ازن كاسته شده است.
به اين ترتيب، ميانگين غلظت همه آلاينده‌ها به غير از ايستگاه‌هاي اقدسيه، امام خميني (ره) و آزادي به لحاظ آلاينده مونوكسيدكربن و ايستگاه‌هاي امام‌خميني، قلهك و تجريش به لحاظ آلاينده ذرات معلق و ايستگاه ‌پونك به لحاظ آلاينده دي‌اكسيد گوگرد در ديگر نقاط در حد مجاز بوده و شاخص كيفيت هوا هم اكنون در شرايط سالم است.
گزارش هواشناسي، حاكي از آسماني ابري به تدريج بارش باران و وزش باد در ارتفاعات بارش برف است.
بر پايه اين گزاش، پيش‌بيني مي‌شود شاخص كيفيت هوا به غير از مناطق پر رفت‌وآمد و شلوغ در شرايط سالم باقي بماند.
توصيه مي‌‌شود در اين مناطق، همه بيماران قلبي و تنفسي، سالمندان و خردسالان از رفت‌وآمد در هواي آزاد خودداري كنند.

محمد باقر صدوق گفت: وضعيت هواي تهران در اوضاع خوبي است، حتي در مناطق تجريش و قلهك وضعيت آلودگي هوا بهتر شده است.

وي گفت: بنا بر پيش‌بيني سازمان هواشناسي، احتمال ريزش باران از عصر امروز شدت مي‌گيرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار