اعطای تسهیلات نامحدود به بهره برداران معادن
به متقاضیان بهره برداری از معادن، تسهیلات بدون سقف داده می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر صنعت معدن و تجارت در چهارمین دور از سفرهای استانی دولت در شهرستان آرادان افزود: امسال به منظور تحقق حماسه اقتصادی به همه کسانی که متقاضی فعالیت در بخشهای مختلف معادن هستند تسهیلات ریالی و ارزی به اندازه نیاز پرداخت می شود.
مهدی غضنفری با بیان اینکه در بسیاری از استانها فرصتهای معدنی زیادی وجود دارد، شناسایی مناطق مستعد و کانی خیز, اکتشاف,ا ستخراج و فرآوری را مهمترین فعالیت در بخش معادن بیان کرد.
غضنفری در پاسخ به خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره آخرین وضعیت قیمت خودرو در کشور گفت: منتظر تصمیم شوراهای رقابت و حمایت هستیم.
وزیر صنعت, معدن صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان آرادان هم شرکت کرد.
وی در این جلسه با بیان اینکه در این سفر مصوبه جدیدی نداریم گفت: در این دور برای طرحهای نیمه تمام با پیشرفت بالا تصمیم گیری می شود.
غضنفری برای تکمیل همه طرحهای مصوب شهرستان آرادان قول مساعد داد و گفت: در کارگروه معدن پروژه های جدید معدنی تصویب می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان این جلسه در دیدار با تعدادی از مردم خواسته ها ومشکلات آنان از جمله مشکل آب آشامیدنی،راه،گاز و ایجاد شهرک صنعتی در آرادان را بررسی کرد.


