میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزئیات تحقیق و تفحص از سازمان‌ تأمین اجتماعی

کد خبر: ۳۱۲۳۸۰
| |
3834 بازدید

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: خرید مواد بیمارستانی با ارز دولتی و فروش آن با نرخ آزاد، انتصابات غیرقانونی و نحوه پاداش‌هایی که در شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته به تأمین اجتماعی «شستا» داده می‌شود از مهمترین دلایل تحقیق و تفحص است.

به گزارش فارس، عبدالرضا عزیزی درباره مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: طرح تحقیق و تفحص از این سازمان در کمیسیون اجتماعی مطرح و با 9 رأی موافق 6 رأی مخالف و یک رأی ممتنع تصویب شد و برای بررسی به صحن علنی مجلس ارسال شد تا مراحل دیگر را طی کند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در مجلس گذشته نیز بحث تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی مطرح و بررسی شده است ولی نتیجه‌ای هنوز اعلام نشده گفت: بعضی از طراحان تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی مربوط به مجلس‌ گذشته می‌شوند و این افراد دوباره موضوع تحقیق و تفحص را مطرح کردند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره دلایل تحقیق و تفحص از این سازمان خاطرنشان کرد: خرید مواد بیمارستانی با ارز دولتی و فروش آن با نرخ آزاد، انتصابات غیرقانونی و نحوه پاداش‌هایی  که در شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته به تأمین اجتماعی داده می‌شد از مهمترین دلایل بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟