محجوب:اقتصاد ایران "تب" دارد
نماینده مردم تهران در مجلس می گوید؛با توجه به اینکه همه امیدوارند که رای بیاورند،اطرافیان کاندیداها اجازه نمی دهند کاندیدا ها به راحتی کنار بکشند.
علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر به پایگاه خبری تحلیلی اعتدال گفت: تعداد کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم قابل توجه است و همه هم امیدوارند ، زیرا فاصله های کاندیدا ها با هم نزدیک است و حتما هم می دانیم که انتخابات یک مرحله ای نخواهد بود و از سویی پذیرش مسئولیت رئیس جموهری یازدهم ، بسیار سخت است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اینکه همه امیدوارند که رای بیاورند، اطرافیان کاندیداها اجازه نمی دهند کاندیدا ها به راحتی کنار بکشند.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شورای نگهبان تعریف خاصی از رجل سیاسی و مذهبی دارد و کمتر اشتباه می کند و هر کس شرایط قانون اساسی را دارد تایید صلاحیت می شود ، چه یک نفر باشد و چه صد نفر و این مردم هستند که بعد تایید صلاحیت ها رای می دهند و انتخاب می کنند و این معنی انتخابات است .
محجوب گفت: یکی از علل تعداد زیاد کاندیداها ، تب دار بودن کشور است ؛ وقتی کسی تب داشت دکتر بالای سرش می آورند ؛ وقتی اقتصادی تب کندعده زیادی می خواهند این مشکل را حل کنند و هر کدام از کاندیدها هم با برنامه وارد می شوند و این ناشی از تب دار بودن مریض است.


