فرکي:در نيمه اول خوب نبوديم
کد خبر: ۳۱۱۷۸۵
| | 2293 بازدید
سرمربي فولاد خوزستان گفت: دو بازي مقابل استقلال و تراکتورسازي در سرنوشت تيممان براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا مهم است.
حسين فرکي پس از تساوي 2 بر 2 تيمش مقابل صباي قم گفت: نتيجه رضايتبخش نبود و اميدوارم در ادامه بتوانيم به هدفمان که کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا است دست يابيم اين اتفاق در اين بازي نيفتاد اما نااميد نيستيم.
به گزارش فارس،وي افزود: دو نيمه متفاوت را مشاهده کرديم تعطيلات نوروز روي کارمان تأثير منفي گذاشت و در نيمه اول خوب نبوديم در عوض صبا عملکرد عالي داشت و از لحاظ شکل تيمي در خط هافبک بسيار عالي کار کرد. در نيمه دوم بهتر شديم و چند موقعيت را هر دو تيم از دست دادند.
فرکي تأکيد کرد: شرايط زمين نسبت به قبل بهتر شده است البته شرايط جوي چندان خوب نبود که داور تشخيص داد ميتوان بازي را برگزار کرد. نظر داور براي ما محترم است و به آن عمل ميکنيم.
وي در مورد شانس فولاد براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا گفت: دو بازي پيشروي ما مقابل تراکتورسازي و استقلال سرنوشت سهميه را براي ما مشخص ميکند. علاوه بر اين بايد در فکر حفظ مکان فعلي فولاد نيز باشيم دو رقيب داريم که بسيار نزديک کارشان را پشتسرمان دنبال ميکنند و با هوشياري بايد براي حفظ اين جايگاه تلاش کنيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


