صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شاخص بورس نخستین‌بار 40 هزار واحدی شد

کد خبر: ۳۱۱۴۶۰
| |
3166 بازدید
شاخص بورس تهران نخستین‌بار 40 هزار واحدی شد.
 
به گزارش فارس در دقایق ابتدایی معاملات امروز بازار سهام، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران برای نخستین‌بار، از 40 هزار واحد عبور کرد.

در دقایق ابتدایی معاملات روز چهارشنبه بازار سهام، شاخص کل بورس برای نخستین‌بار، از 40 هزار واحد عبور کرد.

شاخص بورس که سال جدید را با عدد 38 هزار و 40 واحد آغاز کرده بود، امروز از 40 هزار واحد گذشت تا تجربه جدیدی را برای سهام‌داران ثبت کند.

معاملات بر روی سهام شرکت‌های مپنا، مخابرات ایران، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی و پالایش نفت بندرعباس، بیشترین تاثیر را بر روند صعودی شاخص داشت.

شاخص کل در دومین روز کاری سال 92 هم توانسته بود، از مرز 39 هزار واحد عبور کند و امروز در ششمین روز کاری بورس اوراق بهادار در سال 92رکوردی دیگر را به ثبت رساند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟