صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سال ۹۱، سال مظلومیت صنعت برق کشور بود

کد خبر: ۳۱۰۸۸۹
| |
2460 بازدید

عضو کمیسون انرژی مجلس با اشاره به اینکه سال ۹۱، سال مظلومیت صنعت برق کشور بود گفت: در این سال به برخی پروژه‌ها بی‌توجهی شد.

سید مهدی موسوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه باید در مورد صنایع انرژی و نفت کشور تجدیدنظر شود، گفت: صنعت انرژی کشور نیاز به تجدید نظر جدی و سرمایه در گردش داشته که در این مورد باید تلاش‌های بیشتر و گسترده‌تری انجام شود.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید هرچه بیشتر از منابع مشترک موجود نفت و گاز که مورد بهره برداری کشورهای همسایه نیز قرار می‌گیرد استفاده کنیم، افزود: با توجه به اینکه کشورمان دارای منابع مشترک نفت و گاز با برخی کشورهای همسایه است، لذا در این مورد باید بیش از پیش از نعمت‌های خدادی بهره‌مند شده و با استخراج منابع زیر زمینی آنها را در اختیار مردم قرار داده تا در این مورد از کشورهای دیگر فاصله نگیریم.

وی سال ۹۱ را، سال مظلومیت صنعت برق کشور دانست و اظهار داشت: سال گذشته سال خوبی برای صنعت برق کشور نبود، چراکه در این سال به برخی پروژه‌های این صنعت بی‌توجهی شد و به دلیل نبود مدیریت کافی این صنعت رشد و پیشرفت کافی را نداشته که باید در سال جدید جبران شود.

 موسوی نژاد در ادامه تصریح کرد: در سال ۹۱، صنعت برق کشور شرایط مناسبی را طی نکرد، چراکه بسیاری از مطالبات دولت در این بخش پرداخت نشد که این موضوع مشکلات عدیده‌ای را برای این صنعت بوجود آورده است.

عضو کمیسون انرژی مجلس به احتمال افزایش قیمت حامل‌های انرژی در سال ۹۲ اشاره و خاطر نشان کرد: مجلس شورای اسلامی سعی کرد تا پایان سال ۹۱ افزایش قیمتی در حامل‌های انرژی ایجاد نشود، اما با توجه به احتمال اجرایی شدن فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها، افزایش نرخ حامل‌های انرژی در سال ۹۲ دور از انتظار نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟