صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیدی به کاهش تورم در بازار نیست

کد خبر: ۳۱۰۸۷۱
| |
6755 بازدید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه تورم موجود در جامعه و گرانی‌های سال گذشته نتیجه سوء‌مدیریت دولت و مسؤلان در وظایف خود است گفت: تا زمانی که سود‌جویان بتوانند فعالیت کنند و بازار را به دست بگیرند امیدی به کاهش تورم در جامعه نیست.

سید‌ناصر موسوی‌‌لارگانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه ادامه روند کنونی به افزایش تورم در سال جدید ختم می‌شود افزود: دولت باید کمک به مردم را به صورت غیر‌نقدی دنبال کند تا مشکلات اقتصادی کاهش یابد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تورم موجود در جامعه و گرانی‌های اخیر نتیجه سوء‌مدیریت دولت و مسؤلان در وظایف خود است تصریح کرد: تا زمانی که سود‌جویان بتوانند فعالیت کنند و بازار را به دست بگیرند امیدی به کاهش تورم در جامعه نیست.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به روند صعودی تورم در سال گذشته  گفت: نرخ تورم در سالی که گذشت روند رو به رشدی به خود گرفته بود و برای کنترل آن در سال جاری  بهتر است دولت از حجم نقدینگی موجود در جامعه بکاهد.

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان این مطلب که برای هدایت اقتصاد کشور به سمت‌و سوی بهبود وضعیت باید مسئولان دست‌ به کار شوند تصریح کرد: با تزریق نقدینگی به جامعه نمی‌توان امیدی به کاهش مشکلات اقتصادی و تورم موجود در جامعه داشت.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس با بیان اینکه تحریم‌های اعمال شده از سوی کشور‌های مستکبر در صورت رفع سوء‌مدیریت‌ها دولت و مسئولان بی‌اثر می‌شود افزود: تورم موجود در جامعه نتیجه اهمال در وظایف مسئولان است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: کاهش مشکلات اقتصادی و پایین آمدن نرخ تورم در سال آینده منوط به کاهش نقدینگی در جامعه است و تا زمانی که افزایش تزریق منابع مالی در جامعه بدون تدابیر کارشناسی انجام شود امیدی به آغاز سال جدید بدون تورم نیست.

این نماینده مردم در مجلس نهم از سیر صعودی تورم در چند‌ماه اخیر خبر داد و تصریح کرد: زیاد شدن مشکلات موجود اقتصادی در جامعه و سخت شدن شرایط زندگی برای مردم عزم مسئولان را برای بهبود اوضاع می‌طلبد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟