صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حواشي ديدار استقلال و سپاهان

کد خبر: ۳۱۰۸۳
| |
2554 بازدید
در حالي كه باشگاه سپاهان نسبت به حضور هواداران استقلال پشت دروازه اعتراض كرده بود مسئولان برگزار كننده نسبت به اين موضوع اهميتي ندادند تا در جريان مسابقه همين مسئله مشكل ساز شود.

به گزارش فارس، در دقيقه 12 بازي به دليل پرتاب سنگ از سوي هواداران استقلال عباس محمدي دچار مشكل شد و براي دقايقي بازي متوقف شد.

* قبل از شروع بازي طالب لو، نوري، حسين كاظمي، عليزاده و شكوري از فرهاد كاظمي براي بازي رخصت گرفتند.

* پس از پايان بازي و در حالي كه بازيكنان دو تيم به رختكن رفته بودند، شماري از هواداران تيم استقلال وارد چمن شده و با شمار ديگري از هواداران سپاهان درگيري پيدا كردند. نتيجه اين درگيري شكستن سر دو تن از هواداران سپاهان بود.

* تماشاگران تيم سپاهان يك پرچم بزرگ زرد رنگ به ابعاد دو در يك متر را مقابل نيمكت استقلال نصب كرده بودند كه روي آن خطاب به سرمربي استقلال پرسيده بودند : " آقاي قلعه نويي چرا علي را با خود به اصفهان نياوردي؟"

* امير قلعه نويي به دليل سوت هاي مختلف رحيمي مقدم بارها به كمك داور و داور اعتراض كرد و مدام با آنها مشغول حرف زدن بود.

* امير واعظ آشتياني با حضور در جايگاه ويژه نظاره گر اين بازي بود.

* حميد عزيززاده و جلال اكبري نيمه دوم با سر بانداژ شده بازي را دنبال كردند.

* قبل از شروع اين بازي ماموران حاضر در ورزشگاه براي ورود خبرنگاران به جايگاه ممانعت هايي را به وجود آوردند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی