صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترافیک در محورهای خراسان شمالی سنگین است

کد خبر: ۳۰۹۸۸۷
| |
2114 بازدید

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان شمالی گفت: هم اکنون ترافیک در محورهای ارتباطی این استان سنگین است.

به گزارش فارس، سعید سبحانی با اشاره به اینکه محور ارتباطی بجنورد به آشخانه و چمن بید به جنگل گلستان و بالعکس پر تردد و ترافیک سنگینی دارد اظهار داشت: محور فاروج در خراسان شمالی به سمت قوچان در خراسان رضوی هم سنگین گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه اوج ترددها بر اساس اطلاعات تردد شمارها و دوربین‌های نظارت تصویری مربوط به ساعت‌های 11 الی 14 و 15 الی 16 است از عموم رانندگان خواست تا به منظور جلوگیری از حوادث تلخ از شتاب پرهیز کنند.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های خراسان شمالی یِادآور شد: بر اساس داده‌های اطلاعات تردد شمار و دوربین‌های نظارت تصویری بر میزان تردد در محورهای استان افزوده می‌شود.

خراسان شمالی در مسیر دو قطب زیارتی شرق کشور مشهد مقدس و قطب سیاحتی شمال قرار دارد.

بر اساس آمار رسمی سالانه 15 میلیون زائر و مسافر از خراسان شمالی دیدن یا گذر می‌کنند. سال گذشته  طی ایام نوروز افزون بر 3.5 میلیون مسافر نوروزی وارد استان خراسان شمالی شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟