صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاردار سوییس در تهران احضار شد

کد خبر: ۳۰۹۷۷۴
| |
10106 بازدید
جمهوری اسلامی ایران مسوولیت دولت آمریکا را در جلوگیری از استفاده تروریست‌ها از سلاح‌های شیمیایی در سوریه، مورد تاکید قرار داد.

به گزارش تابناک محسن نذیری معاون مدیر کل امور سیاسی بین‌المللی وزارت امور خارجه با احضار کاردار سوییس به عنوان حافظ منافع آمریکا در تهران، با محکومیت شدید استفاده از سلاح‌های شیمیایی، دولت‌های حامی شورشیان در سوریه را مسوول این اقدام دانست.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران قبلاً نسبت به احتمال ارتکاب این جنایت، هشدار داده بود؛ لذا موکداً مسوولیت دولت آمریکا را در

جلوگیری از دستیابی شورشیان به سلاح شیمیایی و استفاده از آن، مورد تاکید قرار می‌دهد.

وی هم‌چنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو فعال کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی و قربانی بزرگ این سلاح‌ها، با یادآوری مسوولیت همه دولت‌ها در منع توسل به سلاح‌های شیمیایی، از همه دولت‌ها انتظار دارد، صریحاً و در اسرع وقت، این جنایت را محکوم نموده و از هر اقدامی برای پیشگیری از تکرار آن فروگذاری نکنند.

این مقام مسوول ایرانی خواهان تحقیق بیطرفانه نسبت به این جنایت و تامین کنندگان این سلاح برای تروریست‌ها در سوریه گردید.

کاردار سوییس نیز پس از استماع اظهارات مقام ایرانی اظهار کرد که مراتب را سریعاً به دولت آمریکا منتقل می‌نماید.

لازم به ذکر است که آمریکا همچنان دارنده بیشترین ذخایر سلاح‌های شیمیایی است و این در حالی است که کشورها باید طبق تعهدات بین‌المللی تا سال 2012 تمامی سلاح‌های شیمیایی را نابود می‌کرده‌اند و آمریکا بر خلاف این تعهدات همچنان بخشی از ذخایر سلاح‌های شیمیایی خود را حفظ کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟