تایید تغییرات مدیریتی داماش
کد خبر: ۳۰۹۴۸۸
| | 3112 بازدید
فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر برکناری امیر عابدینی از مدیرعاملی داماش را قانونی اعلام و بدون اشکال دانست.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ، روز گذشته نماینده باشگاه داماش گیلان با محمد مهدی نبی، دبیر فدراسیون فوتبال برای روشن شدن وضعیت مدیریت باشگاه داماش گیلان، جلسه ای را برگزار کرد که پس از بحث و بررسی اتفاقات اخیر این باشگاه، با تایید نامهی باشگاه داماش در رابطه با تغییرات مدیریتی، آن را در اختیار سازمان لیگ قرار داد.
پس از ارجاع نامه به سازمان لیگ، علی کاظمی، دبیر این سازمان در جلسه با نماینده باشگاه داماش گیلان و بررسی های لازم اعلام کرد که امیر عابدینی نیز ادعاهایی دربارهی داماش دارد و باید به ادعاهای او نیز در این میان توجه شود.
پس از بررسی های انجام شده سازمان لیگ اعلام کرد، باشگاه داماش در تغییر امیر عابدینی محق بوده و از این پس هادی طباطبائی مدیریت این باشگاه را عهده دار خواهد بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


