صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهاد تشکیل كميته روحيه برای ایجاد نشاط

کد خبر: ۳۰۹۱۴
| |
3180 بازدید

دبير اجرايي حزب اسلامي رفاه گفت: كانديداي اين حزب، الله‌وردي‌‏نژاد است.

سيدحسين اماميان در گفت‌‏‌‏وگو با ايلنا، اظهار داشت: الله‌وردي‌‏نژاد در روزهاي اخير در استان بندرعباس سخنراني كردند و ما به استناد اين سخنراني‌‏ها و توجه مردم به اظهارات ايشان دريافتيم كه هر چند مردم بندرعباس از نظر اقتصادي در تنگنا هستند، روح انقلابي و معتقد به آرمان‌‏هاي انقلاب اسلامي در آنها زنده است.

وي از استقبال پرشكوه مردم بندرعباس از الله‌‏وردي‌‏نژاد خبر داد و گفت: حزب اسلامي رفاه در نظر دارد الله‌‏وردي را به عنوان كانديداي خود در انتخابات رياست‌‏جمهوري دهم معرفي كند.

اماميان با ارايه پيشنهاد تشكيل كميته روحيه و نشاط ملي در ستاد انتخاباتي كانديداهاي رياست جمهوري اظهار داشت: پيشنهاد داريم كه همه كانديداهاي رياست جمهوري كميته روحيه و نشاط ملي را در ستادهاي خود تشكيل دهند تا مردم را به نظام اميدوار كرده و ملت قهرمان را در انتخابات رياست جمهوري دوره دهم بسيج كنند.

وي همچنين جنايات اسفناك رژيم صهيونيستي كه منجر به شهادت شمار بسياري از زنان، كودكان و مردان غزه شده است را محكوم كرد و افزود: سكوت مجامع بين‌‏المللي و به ويژه شوراي امنيت درباره اين فجايع ابهام‌‏آميز است و در حالي كه وظيفه ذاتي اين سازمان‌‏ها دفاع از حقوق مظلومان است، اما گويا آنها نه تنها وظيفه خود را فراموش كرده‌‏اند، بلكه درصدد همكاري با جنايتكاران هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار