صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جنايت مردی که نمي‌خواست پدر شود

کد خبر: ۳۰۸۹۳۴
| |
6397 بازدید
مردي که نمي‌خواست صاحب فرزند شود بعد از وضع حمل همسرش اين زن را به قتل رساند و نوزاد را به بهزيستي تحويل داد.

به گزارش شرق، ماموران پليس بندرانزلي چندي قبل شکايتي را عليه مرد جواني به نام حامد دريافت کردند. شکات افرادي بودند که در همسايگي پدر حامد زندگي مي‌کردند و مدعي بودند اين جوان آن خانه را به محلي براي رفت و آمد افراد ناباب تبديل و آسايش را از اهالي محل سلب کرده است.

ماموران وقتي تحقيقات خود را در اين رابطه آغاز کردند، فهميدند والدين حامد زوجي سالخورده هستند که به علت سن زياد و مشکلات جسماني توانايي کنترل پسرشان را ندارند و حامد نيز از اين فرصت سوء‌استفاده مي‌کند و مرتب زنان خياباني را به خانه آنها مي‌برد به‌گونه‌اي که اين منزل مسکوني به محلي براي فساد تبديل شده است. ماموران که قصد داشتند حامد را بازداشت کنند در خلال تحقيقات خود پي بردند اين مرد سال گذشته ازدواج کرده اما مدت‌هاست که کسي از همسر او خبر ندارد و هيچ‌يک از اهالي محل نيز زن جوان را نديده‌اند.

افشاي اين موضوع پرونده را پيچيده‌تر کرد و سبب شد اين‌بار افسران پليس آگاهي رسيدگي به ماجرا را عهده‌دار شوند. آنها در تحقيقات مقدماتي مطلع شدند همسر حامد به نام مرضيه سال گذشته خانه‌اي را از طريق بنگاه معاملات املاک اجاره کرده اما شش‌ماه بعد حامد با مراجعه به بنگاه معامله را فسخ کرده و مبلغ رهن را پس گرفته است. در آن زمان صاحبخانه و مرد بنگاهدار به رفتار حامد مشکوک نشده بودند و همه کارها طبق روال عادي پيش رفته بود اما کارآگاهان تصميم گرفتند براي اطلاع از سرنوشت مرضيه آن خانه را تفتيش کنند.

اين در حالي بود که حامد نيز در اين زمينه بازجويي شد و از سرنوشت همسرش ابراز بي‌اطلاعي کرد. او گفت: «يک روز مرضيه بدون اينکه توضيحي بدهد از خانه بيرون رفت و بعد از آن ديگر خبري از او نشد.»


کارآگاهان بعد از دريافت حکم قضايي به خانه ويلايي موردنظر که خالي از سکنه باقي مانده بود رفتند. در ظاهر هيچ نکته غيرعادي‌ای به چشم نمي‌خورد اما وقتي آنها به حياط رفتند متوجه شيئي شدند که در باغچه از خاک بيرون زده بود. ماموران وقتي دقت کردند فهميدند تکه‌اي از يک فرش از خاک بيرون مانده آنها به سرعت باغچه را حفاري کردند و دقايقي بعد جنازه زني را پيش روي خود ديدند که در فرش پيچيده شده بود. شکي وجود نداشت که جسد متعلق به مرضيه است به همين دليل ماموران به سرعت براي دستگيري حامد دست به کار شدند و او را به پليس آگاهي منتقل کردند. 

حامد وقتي جنازه همسر 29 ساله‌اش را ديد، به اين نتيجه رسيد که چاره‌اي غير از اعتراف ندارد. او درباره قتل مرضيه گفت: «من و مرضيه حدود دو سال قبل با هم آشنا شديم و مدتي در رابطه بوديم تا اينکه او را صيغه کردم بعد از آن مرضيه خانه‌اي را اجاره کرد تا با هم زندگي کنيم. من اصلا نمي‌خواستم پایبند زندگي مشترک شوم براي همين هم از همان اول که رابطه‌ام با مرضيه شروع شد، به او گفته بودم نبايد بچه‌دار شود اما او بعد از اينکه صيغه کرديم به من گفت باردار شده است. از اين موضوع خيلي ناراحت بودم و نمي‌دانستم چه کار بايد بکنم تا اينکه شش‌ماه بعد از عقد، بچه‌مان به دنيا آمد. من نمي‌خواستم او را قبول کنم براي همين هم روز پنجم فروردين امسال بعد از دعوا با مرضيه در حالي‌که از شدت عصبانيت کنترلي روي اعمالم نداشتم او را کشتم بعد هم جنازه‌اش را در باغچه دفن کردم و بچه‌ام را هم به عنوان بي‌سرپرست به بهزيستي تحويل دادم.»

متهم به قتل ادامه داد: «بعد از اينکه از بچه و مرضيه راحت شدم خانه را پس دادم و پول وديعه را گرفتم. از آن به بعد در منزل پدرو مادرم زندگي مي‌کردم و به کارهاي سابقم ادامه مي‌دادم تا اينکه دستگير شدم.»

بنا بر اين گزارش متهم به قتل اکنون در بازداشت به سر مي‌برد و تحقيقات از او براي افشاي ساير جزييات اين جنايت ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟