صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاس‌كاري طاهري و طباطبايي

کد خبر: ۳۰۸۸۰
| |
1574 بازدید

نه سخنگوي فعلي ستاد ملي مبارزه با دوپينگ تمايلي به صحبت کردن درخصوص جريان مثبت اعلام شدن آزمايش دوپينگ عليرضا غريبي فرنگي کار ايلامي دارد و نه سخنگوي قبلي اين ستاد!

به گزارش برنا، عليرضا غريبي فرنگي کار سنگين وزن و ايلامي کشورمان دو سال پيش به جرم استفاده کردن از مواد نيروزا به مدت دو سال از حضور در تمامي ميادين کشتي محروم شد؛اما چند صباحي از پايان محروميت دارنده مدال برنز بازيهاي آسيايي بوسان نگذشته بود که شايعه دوپينگ مجدد او نقل محافل شد.از آنجايي که اين شايعه در قالب يک خبر موثق قرار نگرفت،با دکتر علي طاهري سخنگوي قبلي ستاد مبارزه با دوپينگ که چند روزي است ديگر اين سمت را در اختيار ندارد،تماس گرفتيم تا از زبان او به جريان متخلف يا مبري بودن غريبي پي ببريم.

طاهري در اين باره به خبرنگار برنا گفت:"من ديگر در ستاد مبارزه با دوپينگ سخنگو نيستم و به همين خاطر نمي توانم در اين باره توضيحي به شما بدهم.دکتر طباطبايي سخنگوي جديد ستاد است و از ايشان بايد جريان محروميت يا برائت غريبي را جويا شويد."

پس از گفت و گو با طاهري،با رامين طباطبايي سخنگوي جديد ستاد مبارزه با دوپينگ تماس گرفتيم که البته او هم با طفره رفتن از ارائه توضيح درخصوص مسئله دوپينگ غريبي گفت:"پيش از شما هم چند خبرنگار با من تماس گرفتند و در اين باره از من توضيح خواستند که به آنها گفتم در جلسه هفته گذشته ستاد هنوز سمت سخنگويي در اختيار دکتر طاهري بود و من نمي توانم بدون اينکه در جلسه بررسي آزمايش هاي مشکوک حضور داشته باشم،درخصوص مجرم بودن يا نبودن ورزشکاران توضيحي بدهم.بهتر است با خود دکتر طاهري تماس بگيريد و از ايشان جوياي پاسخ سوالهايتان باشيد!"

در يک چنين شرايطي نمي دانيم که مسئله دليل غيبت عليرضا غريبي در ترکيب تيم اعزامي به جام "وهبي امره" را از چه کسي جويا شويم؟!سخنگوي جديد ستاد ملي مبارزه با دوپينگ يا سخنگوي قباي اين ستاد؟!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟