صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ميزباني:كسي كاري به كار من ندارد!

کد خبر: ۳۰۸۶۰
| |
1578 بازدید

قادر ميزباني گفت: براي قرار گرفتن جزو نفرات بالاي رنكينگ سال 2009، uci كار سختي را پيش‌رو دارم.

عضو تيم ملي دوچرخه‌سواري در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: فصل دوچرخه‌سواري سال 2009 از آبان ماه آغاز شده و با اين سيستمي كه اتحاديه بين‌المللي دوچرخه سسواري (uci) با تورهاي ايران برخورد مي‌كند، كار ما براي كسب امتياز سخت است. با حذف نام دو تور ايران از ليست امتيازات فدراسيون جهاني و مشخص نبودن وضعيت تورهاي رياست جمهوري و آذربايجان اگر قرار باشد ما امتيازات اين تورها را از دست بدهيم، سالي بسيار سخت براي دوچرخه‌سواري ايران خواهد بود.

وي كه براي سال 2009 با تيم پتروشيمي تبريز قرارداد بسته است، افزود: از تيم جايانت تايوان و چند تيم هم سطح پتروشيمي پيشنهادهايي داشتم كه با درنظر گرفتن تمام شرايط در ايران ماندم.

ميزباني با اشاره به اينكه در رده‌بندي سال 2008 امتيازآورترين دوچرخه‌سوار در مكان دوم قرار گرفت، گفت: در رده‌بندي اين سال حسين عسگري مكان نخست را آن خود كرد. نخستين برنامه‌ام براي سال جديد حضور در تور لانگكاوي مالزي است.

وي از نحوه‌ي برخورد مسوولان با خودش گلايه كرد و يادآور شد: پيش از بازي‌هاي المپيك كه هدف اصلي فدراسيون و زمان رسيدگي به دوچرخه‌سواران بود چيزي نديدم و پس از آن بازي‌ها هم از تيم دور شدم. حدود بيست روز پيش در تور اندونزي قهرمان شدم اما، هيچ خبري از مسوولان فدراسيون نشد. آنها بي‌تفاوت و سرد رفتار كردند و كسي كاري به كارم نداشت.

ميزباني ادامه داد: اين رفتار سرد مسوولان فدراسيون و كاري نداشتن به كار من از يك لحاظ خوب است و آن اين است كه هيچ استرس و فشاري ندارم اما، از يك لحاظ هم بد است و آن اين است كه به دوچرخه سوار خود ارزش نمي‌گذارند و او را حساب نمي‌كنند كه باعث دلسردي او مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟