صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناطق نوری فعلا قصد ندارد کاندیدا شود

کد خبر: ۳۰۸۳۴۵
| |
2851 بازدید
برادر علی‌اکبر ناطق نوری گفت که وی هنوز برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آینده احساس تکلیف نکرده و بعید است از کسی هم حمایت کند.

احمد ناطق نوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: افراد زیادی برای حضور ایشان (علی‌اکبر ناطق نوری) برای حضور در انتخابات دعوت کرده‌اند ولی ایشان هنوز احساس تکلیف نکرده و به همه گفته است که فعلا قصد ندارد در انتخابات آینده کاندیدا شود.

وی افزود: آقای ناطق نوری گفته‌اند که مثل همه مردم پای صندوق رای حاضر می‌شوند و رای خود را به صندوق خواهند انداخت.

این نماینده پیشین مجلس همچنین تاکید کرد که بعید است علی‌اکبر ناطق نوری در انتخابات ریاست جمهوری از کسی حمایت کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟