صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارش برخی سازمان ها از عملکرد خود در سال ۹۱

کد خبر: ۳۰۸۰۹۱
| |
1728 بازدید

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از بررسی لایحه بودجه سه دوازدهم در جلسه امروز صبح کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خبر دادو گفت: برخی از سازمان‌ها گزارشی از عملکرد خود را در سال ۹۱ و پیشنهادات خود را برای سال آتی در کمیسیون ارائه کردند.

اسماعیل جلیلی، با بیان اینکه برخی از سازمان‌ها گزارشی از عملکرد خود را در سال ۹۱ و پیشنهادات خود را برای سال آتی در کمیسیون ارائه کردند گفت: سازمان‌های گمرک، امور مالیاتی، معاونت نظارت راهبردی و سازمان خصوصی‌سازی از جمله ارائه دهنده‌گان گزارش‌ها بودند.

نماینده مردم سجدسلیمان ، لالی ، اندیکا و هفتکل  در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که بررسی لایحه سه دوازدهم از جمله مباحث اصلی مورد بحث کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات است تصریح کرد: دستگاه‌های تخصصی و اصلی نیز گزارش عملکرد خود را به کمیسیون فوق ارائه می‌دهند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از بررسی لایحه بودجه سه دوازدهم در جلسه صبح امروز کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟