صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حاشيه‌ ديدار استقلال و تراکتور‌سازي

کد خبر: ۳۰۷۴۰۶
| |
3021 بازدید
هواداران تراکتور‌سازي که از صبح امروز وارد ورزشگاه آزادي شدند چند بار عليه سرمربي استقلال شعار سر دادند.

به گزارش فارس، تيم استقلال در چارچوب هفته بيست و نهم ليگ برتر ميزبان تراکتور‌سازي تبريز است. اين مسابقه از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

*بليت‌فروشي بازي امروز قرار بود از ساعت 12 آغاز شود اما با توجه به حضور هواداران در پشت درهاي ورزشگاه زمان بليت‌فروشي از ساعت 11 امروز آغاز شد.

*ساعت 11:30 درهاي ورزشگاه به روي هواداران باز شد و عده‌اي از هواداران تراکتور‌سازي که از صبح امروز به ورزشگاه آمدند وارد استاديوم شدند.

*تعدادي از هواداران از شب قبل به ورزشگاه آمده بودند و با برپا کردن چادرهايي در آنها اسکان يافته بودند.

*تا ساعت 12:30 حدود 6 هزار هوادار تراکتور‌سازي وارد ورزشگاه شده و در جايگاه مخصوص به خود استقرار يافتند. حدود 500 هوادار استقلال نيز در ورزشگاه حاضر هستند.

*صبح امروز از ورود خبرنگاران تبريزي به هتل المپيک محل استقرار تيم فوتبال تراکتور‌سازي جلوگيري به عمل آمد.

*هواداران تراکتور‌سازي چند بار عليه امير قلعه‌نويي شعار« رئيس مافيا کيه / امير قلعه‌نوييه » را سردادند که پس از مدتي از اين کار صرف نظر کردند و تنها تيم خودشان را تشويق مي‌کنند.

*هواداران همچنان در حال ورود به ورزشگاه هستند. ديدار دو تيم امروز ساعت 17:30 آغاز مي شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟