صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رویترز مدعی شد:

قطع واردات نفت هند از ایران به دلیل مشکلات بیمه‌ای

رویترز در گزارشی نوشت، هندوستان می‌خواهد واردات نفت از ایران را به دلیل آن که پالایشگاه‌هایی که به تصفیه نفت ایران می‌پردازند، به دلیل تحریم‌های غرب دیگر تحت پوشش بیمه‌ای واقع نمی‌شوند،‌ قطع کند. این در حالی است که پیش از این نیز پالایشگاه‌های هندی به دلیل مشکل تحریم‌ها، خواهان کاهش قیمت در نفت وارداتی از ایران شده بودند.
کد خبر: ۳۰۷۳۶۸
| |
14126 بازدید

رویترز در گزارشی نوشت، هندوستان می‌خواهد واردات نفت از ایران را به دلیل آن که پالایشگاه‌هایی که به تصفیه نفت ایران می‌پردازند، به دلیل تحریم‌های غرب دیگر تحت پوشش بیمه‌ای واقع نمی‌شوند،‌ قطع کند. این در حالی است که پیش از این نیز پالایشگاه‌های هندی به دلیل مشکل تحریم‌ها، خواهان کاهش قیمت در نفت وارداتی از ایران شده بودند.

به گزارش «تابناک»، این خبر را امروز مدیر پالایشگاه مانگلور هند اعلام ‌و در گفت‌وگو با رویترز اشاره کرده است: اگر چنانچه پوشش بیمه‌ای برقرار نشود، همه پالایشگاه‌های هند، مجبور به قطع واردات نفت از ایران هستند، یا آن که مجبور خواهند شد با ریسک‌های بزرگی دست و پنجه نرم کنند.

این در حالی است که هند دومین مشتری بزرگ نفتی ایران پس از چین است و پالایشگاه مانگلور، بزرگترین مشتری نفت ایران در هند است.

وی افزود: شرکت‌های بیمه‌ای اعلام کرده‌اند که چنانچه پالایشگاه مانگلور به خرید نفت ایران ادامه دهد، پوشش بیمه‌ای این پالایشگاه ملغی خواهد شد. اگر چنانچه نتوانیم پوشش بیمه‌ای برای پالایشگاه برقرار کنیم، در نتیجه مجبور به قطع واردات از ایران خواهیم بود.

به گزارش رویترز، هنوز دلیل این فشار از سوی شرکت‌های بیمه‌ای هند، با گذشت چندین ماه از اجرای تحریم‌های غرب ‌علیه ایران گفته نشده و مشخص نیست هدف از این کار چیست!

در همین حال، مدیر یکی دیگر از پالایشگاه‌های هندی، هندوستان پترولیوم (سومین خریدار بزرگ نفت ایران در هند) اشاره کرده ‌که مشکلات بیمه‌ای واردات نفت از ایران را با معضل اساسی روبه‌رو ساخته است.

وی اشاره نموده که: به زودی واردات نفت از ایران قطع خواهد شد، زیرا تا جایی که مشکل مربوط به بیمه می‌شود، همه ما در یک قایق هستیم.

بر پایه آمار رویترز در ماه ژانویه، هند روزانه میزان ۲۸۶ هزار بشکه‌ نفت از ایران وارد کرده است.

در همین حال، مدیر پالایشگاه مانگلور، اوپادهیا، اذعان کرده ‌که این برای نخستین بار است که مسأله بیمه و پوشش بیمه‌ای پالایشگاه‌های هند، تأثیر مستقیمی بر واردات نفت ایران دارد. وی اشاره کرده ‌که مسأله بیمه از ماه آوریل ۲۰۱۲ بوده ولی تنها در ماه اخیر از سوی بیمه‌گذاران به این شکل برخورد شده است.

وی همچنین گفته ‌که در نامه نگاری با وزیر نفت هند، خواستار برقراری یک مکانیسم جایگزین شده‌اند. در این نامه وی آورده بود که: اگر واحد صنعتی اقدام به پالایش نفت ایران کند، هیچ پوشش بیمه‌ای به آن تعلق نخواهد گرفت و از این حیث، پالایشگاه‌های هندی با ضرر و زیان اساسی روبه‌‌رو می‌شوند.

رویترز نوشته ‌که ماه گذشته، یکی از مقامات دولتی هند گفته بود ‌دولت به دنبال راهی برای برقراری بیمه پالایشگاه‌هاست، ولی از ذکر جزییات بیشتر خودداری کرد.

این گزارش در ادامه آورده است، مشکل بیمه از زمان تحریم ایران از سوی اتحادیه اروپا آغاز ‌ و در‌‌ همان زمان ‌منجر به توقف کوتاهی در واردات نفت ایران از سوی ژاپن و کره جنوبی شده بود. در همین حال، این مشکل با برقراری سیستم بیمه دولتی در ژاپن و همچنین پوشش بیمه‌ای تانکرهای نفت‌کش توسط خود ایران حل و فصل شده بود.

از سویی، پیش از این ‌و در ‌چند ماه گذشته، پالایشگاه‌های هندی، خواهان برخورداری از تخفیف نفتی در خرید خود از ایران شده بودند. دلیل‌ این درخواست، بهای بالای نفت ایران و به صرفه نبودن آن برای پالایشگاه‌های هندی عنوان شده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟