صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سایپا در اعتراض به داوری زمین بازی را ترک کرد

متین با رای داوران فینالیست شد

کد خبر: ۳۰۷۱۱۸
| |
3560 بازدید

تیم متین ورامین به علت ترک زمین از سوی تیم سایپا راهی فینال لیگ برتر والیبال شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از دیدارهای سومین روز از مسابقات مرحله‌پلی‌آف لیگ برتر والیبال، تیم متین میزبان سایپا بود که این دیدار به علت اعتراض تیم سایپا به داوری نیمه‌تمام ماند.

سایپا و متین امروز در حالی به مصاف هم رفتند که هرکدام توانسته بودند در دو بازی گذشته یک دیدار را به سود خود پایان دهند. متین بازی نخست را با نتیجه 3 بر صفر به سود خود پایان رساند اما سایپا در کرج و در یک بازی پرحاشیه توانست با نتیجه 3 بر 2 از سد متین بگذرد تا جدال دو تیم به بازی سرنوشت‌ساز سوم بکشد.

این دیدار در ست پنجم و در حالی که متین با نتیجه 14 بر 11 از حریف خود پیش بود با اعتراض تیم سایپا به داوری نیمه تمام ماند. سایپایی‌ها به امتیاز چهاردهم تیم متین معترض بودند و به همین‌خاطر زمین بازی را ترک کردند. تیم داوری هم به همین علت تیم سایپا را 3 بر صفر بازنده اعلام کرد.

سایپا گیم‌های اول و دوم این دیدار با نتایج 25 بر 23 و 25 بر 14 به سود خود پایان داده بود و متین هم گیم‌های سوم و چهارم را با نتایج 25 بر 23 و 25 بر17 با پیروزی پشت سر گذاشته بود.

در دیگر دیدار مرحله‌پلی‌آف نیز کاله توانست با نتیجه 3 بر یک از سد پیکان بگذرد و به دیدار نهایی راه یابد.

بر اساس برنامه اعلام شده از سوی فدراسیون والیبال، بازی‌های مرحله فینال و رده‌بندی در روزهای 23 و 25 اسفند در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟