انتقاد احمد خاتمی از پیام تسلیت احمدی نژاد

کد خبر: ۳۰۷۱۱۲
| |
78370 بازدید
یک عضو هیات رییسه مجلس خبرگان با اشاره به پیام تسلیت رییس‌جمهور برای درگذشت هوگو چاوز نسبت به متن این پیام انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا آیت‌الله احمد خاتمی پس از پایان مراسم اختتامیه مجلس خبرگان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی افزود: می‌شود به طور طبیعی پیام دیپلماتیک داد و وارد مباحث اعتقادی نشد. من ورود به مباحث اعتقادی در این پیام‌ها را درست نمی‌دانم.

وی اظهار کرد: آقای رییس‌جمهور خودشان می‌دانند که این پیام در حوزه دینی عکس‌العمل دارد. البته ایشان به عنوان رییس‌جمهور حق دارند که پیام تسلیت بدهند، اما ورود به مباحثی که مورد اعتراض است، مشکل‌زاست.

خاتمی خاطرنشان کرد: ما یک رییس‌جمهور بیشتر نمی‌خواهیم. البته نشاط انتخاباتی لازم است، اما در مورد این‌که هر روز شاهد اعلام موجودیت باشیم، باید گفت که گاهی انسان باید احساس تکلیف کند که نیاید تا بالاخره از هرگونه سلیقه‌ای یک نفر انتخاب شود و فداکاری در این عرصه خداپسند است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت