صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محسن رضایی مطرح کرد:

ادب سیاسی از مهره‌سوزی در کشور جلوگیری خواهد کرد

نمی‌توان با زور‌ جلوی سران قوا را گرفت؛ باید فرهنگ گفت‌وگو و تحمل‌پذیری در کشور نهادینه شود/ بنده اعتراضات را از کف خیابان به مسیر قانونی هدایت کردم /همه کاندیداهای ریاست جمهوری در جمعی با حضور چهارصد نفر از نخبگان کشور دیدگاه‌های خود را ارائه کنند.
کد خبر: ۳۰۶۱۸۰
| |
11874 بازدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع نمی‌تواند در دعوای بین مجلس و دولت وارد شود؛ افزون بر این که نمی‌توان با زور‌ جلوی سران قوا را گرفت؛ باید فرهنگ گفت‌وگو و تحمل‌پذیری در کشور نهادینه شود.

به گزارش «تابناک»، محسن رضایی در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه شهید رجایی در پاسخ به پرسشی درباره استفاده از نسل اول و دوم در کشور گفت: تجربه نسل اول و دوم به همراه بالندگی نسل سوم و چهارم قطعا به اداره بهتر کشور کمک خواهد کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که پیشنهاد کرده‌ام همه کاندیداهای ریاست جمهوری در جمعی با حضور چهارصد نفر از نخبگان کشور دیگاه‌های خود را ارائه کنند، افزود: هر کس بیشترین نمره را به دست آورد، محور قرار گیرد و بقیه کاندیدا‌ها نیز در کابینه وی باشند.

وی اولویت اصلی کشور را مهار گرانی دانست و با تشبیه نقدینگی کشور به آب افزود: در کشور ما این آب سرریز کرده و این شرایط محصول چند عامل است که یارانه‌ها، کسر بودجه دولت، استقراض بانک‌ها از بانک مرکزی و تحریم‌ها از آن جمله است.

رضایی ادامه داد: تحریم‌ها ۳۰ درصد و کارکرد مجلس و دولت ۷۰ درصد درگرانی‌های کشور تأثیر دارند.

وی اولویت‌های بعدی کشور را تولید و اشتغال اعلام کرد و گفت: در برنامه‌ریزی که برای دانشجویان نیز در نظر گرفته شده، جایگاه شغلی برای دانشجویان شش ماه پیش از فارغ‌التحصیلی مشخص شده و وامی نیز برای جبران کسری زمان دانشجویی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش دانشجویی که پرسید، چرا موضع‌گیری شما در برابر امکان تقلب و اشتباه در انتخابات تغییر کرد، گفت: بنده اعتراضات را از کف خیابان به مسیر قانونی هدایت کردم و وقتی اعلام شد که تقلبی نشده بنده نیز تمکین کردم.

وی همچنین به دو سناریو برای برون رفت از مسائل مترتب بر حوزه سیاست خارجی کشور اشاره کرد و ادامه داد: نکته نخست، بحث مذاکره با آمریکاست و دیگری مذاکره با ۱+۵، که به نظر بنده اگر مذاکره با ۱+۵ جدی گرفته شود، عملا بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

رضایی درباره نقش مجمع تشخیص مصلحت نظام برای مهار گرانی‌ها در کشور گفت: مجمع نمی‌تواند در دعوای بین مجلس و دولت وارد شود؛ افزون بر اینکه با زور نمی‌توان جلوی سران قوا را گرفت؛ باید فرهنگ گفت‌وگو و تحمل پذیری در کشور نهادینه شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه معتقد به ادب سیاسی در کشور هستم اظهار داشت: ادب سیاسی، قطعا از مهره سوزی در کشور جلوگیری خواهد کرد.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره قابلیت اجرای طرح‌های اقتصادی خود یادآور شد که این طرح‌ها در آغاز ایده‌هایی بوده‌اند که با دیدگاه‌های کار‌شناسان گوناگون به طرح تبدیل شده‌اند؛ طرح‌هایی که برای شرایط بحران و ویژه کشور نوشته شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه من پیش از ورود به سپاه کار سیاسی کرده‌ام، خاطرنشان کرد: ریسک سیاست در ایران بالاست؛ به همین دلیل تلاش کرده‌ام که خودم را حفظ کنم تا از عملکردم پشیمان نشوم. همیشه در مسیر ارزش‌های انقلاب حرکت کرده‌ام. 

وی همچنین در پاسخ به این ‌که خود را اصولگرا می‌دانید یا اصلاح طلب، گفت: من اصولگرای جناحی نیستم، خود را اصولگرای انقلابی و اصولگرای اصلاح‌طلب می‌دانم؛ تا به حال میدان دست ما نیفتاده که بتوانیم خودمان را ثابت کنیم.

رضایی درباره هزینه‌های تبلیغات انتخاباتی خود نیز گفت: قطعا هزینه‌هایم از همه کمتر خواهد بود؛ اما در زمان مشخصی شماره حساب اعلام خواهم کرد.

وی درباره سلامت انتخابات در کشور و شیوه رأی‌گیری خاطرنشان کرد: قطعا شیوه رأی‌گیری مکانیزه بهتر است و به عنوان یکی از اولویت‌های دولت آینده‌ام، تلاش می‌کنم که این کار هرچه زودتر انجام شود.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟