صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فتح‌الله‌زاده: با سجادی درباره مشکلات مالی صحبت کردم

ضبط گذرنامه جباری !

کد خبر: ۳۰۶۰۹۶
| |
5023 بازدید

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: در جلسه با معاون وزیر ورزش تنها درباره مسائل مربوط به باشگاه استقلال و مشکلات مالی صحبت کردیم.

علی فتح‌الله‌زاده درباره دیدار امروزش با حمید سجادی معاون وزیر ورزش به تسنیم  گفت: نشست بسیار خوبی بود و پیرامون مسائل باشگاه استقلال با یکدیگر صحبت کردیم.

وی درباره اینکه دیدارش با سجادی ارتباطی به بحث‌های مربوط به کناره‌گیری او از باشگاه استقلال یا اتفاقات اخیر داشته، خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان چنین مباحثی در جلسه امروز مطرح نشد و کوچکترین صحبتی در این زمینه نداشتیم. پیش از رفتن همراه با استقلال به قطر با سجادی درباره این جلسه هماهنگ کرده بودم.

فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه بحث مشکلات مالی استقلال در این جلسه مطرح شد، گفت: بله، ما درباره مشکلات مالی صحبت کردیم که سجادی قول داد وزارتخانه تمام تلاش خود را در زمینه برطرف کردن مشکلات و کمک به باشگاه استقلال انجام دهد.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره بحث ضبط گذرنامه مجتبی جباری در فرودگاه تصریح کرد: این موضوع به بحث بدهی مالیاتی او بازمی‌گردد. ما برای سفر به قطر اجازه او را گرفتیم و قرار شد بعد از بازگشت این مشکل را حل کنیم که بطور یقین این هفته مشکل مالیاتی جباری حل می‌شود.

فتح‌الله‌زاده درباره اینکه جباری به دلیل  این مشکل در تمرینات ا ستقلال حاضر نخواهد شد گفت: به هیچ عنوان چنین چیزی نیست و قطعا در همین هفته مشکلات او را حل خواهیم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟