خليلي:در مورد قطبي صحبت نميكنم
مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در تلاش هستم مدارك لازم پزشكيام و صورتحسابها را جمعآوري كنم تا با تحويل به فدراسيون فوتبال مخارج عمل جراحيام را دريافت كنم.
محسن خليلي در گفت وگو با ايلنا افزود: براي اينكه بتوانم هزينه درمان پايم را از فدراسيون بگيرم، آنها اعلام كردند بايد مدارك لازم در اين خصوص را برايشان ارسال كنم. من هم از فرصتي كه پس از بازگشت به ايران به دست آوردهام، به دنبال حل اين موضوع هستم تا پولم را از فدراسيون بگيريم.
وي ادامه داد: شكر خدا مراحل درمانم طبق روال و پيش بينيها طي ميشود و دكتر معالجم قول داده بود بعداز 6 ماه ميتوانم پا به توپ شوم. الان 5 ماه گذشته و تا يك ماه ديگر به طور يقين ميتوانم همراه ساير بازيكنان پا به توپ شوم تا به فرم ايدهآل برسم. روز دوشنبه مجددا به آلمان بر ميگردم و حدود 3 تا 4 هفته در آنجا خواهم بود و پس از بازگشت ديگر مشكلي نخواهم داشت.
مهاجم مصدوم تيم پرسپوليس با اشاره به وضعيت تيمش اضافه كرد: پس از عدم نتيجه گيري در اوايل فصل خوشبختانه در اواخر نيم فصل اول شرايط خوبي را پيدا كرديم و بازيكنان نشان دادند از چه تواناييهاي بالايي برخوردار هستند. از لحاظ روحي و رواني و همچنين آمادگي فني تيم در شرايط بسيار خوبي قرار گرفته و بعد از استراحت، در آغاز دوباره ليگ با قدرتتر در ميادين ظاهر خواهد شد تا صدر جدول و عنوان قهرماني را به دست آورد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا افشين قطبي در دومين سال حضورش در تيم پرسپوليس موفق نبود، گفت:من در اين مورد صحبتي ندارم اين قبيل سوالات به مسايل فني مربوط ميشود و من نميتوانم پاسخگو باشم اما معتقدم افشين پيرواني اين توانايي و استعداد را دارد كه در پرسپوليس موفق باشد. او دورههاي متعدد مربيگري را پشت سر گذاشته است. در هر حال او از جنس پرسپوليس است و پس از سالها بازي و حضور در اين تيم تجربه كافي را دارد.
خليلي ادامه داد: در راه موفقيت افشين پيرواني بايد تمامي مسوولان و هواداران از او حمايت كنند تا همه چيز خوب پيش برود. من معتقدم نه در ايران بلكه در آسيا هم پرسپوليس اين پتانسيل را دارد جزو بهترينها باشد.
وي گفت: در مدت مصدوميتم فقط علي دايي چندين بار با من تماس گرفت اما از طرف مسؤولان فدراسيون كسي جوياي حالم نبود با اين حال پس از رفع مصدوميتم تلاش خواهم كرد مجددا پيراهن مقدس تيم ملي را بر تن كنم چرا كه آروزي هم بازيكني است كه براي تيم ملي كشورش بازي كند ضمن اينكه من دوست دارم با بازي در تيم ملي پلههاي ترقي را طي كرده و حضور در فوتبال اروپا را نيز تجربه كنم.


