صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قهرمان جهان:با 180 هزار تومان زندگي مي‌كنم

کد خبر: ۳۰۶۰۲
| |
2605 بازدید

قهرمان وشوو جهان گفت: بزرگترين درد من بيكاري است و با 180 هزار تومان حقوق صندوق حمايت از ورزشكاران زندگي‌ام را مي‌گذرانم.

محمدرضا جعفري در گفت و گو با فارس اظهار داشت: از سال 76 تا كنون كه به عنوان قهرمان و مربي در ووشو حضور داشته ام، تنها وقتي در اردوها بودم حقوق دريافت كردم و مابقي روزها از درد بيكاري هميشه خجالت خانواده ام را كشيده ام.

وي ادامه داد: تنها محبتي كه شهرستان كاشان در حق من انجام داد اين بود كه به مدت يك سال و نيم به عنوان كارمند قراردادي در تربيت بدني مشغول بودم كه به دليل حضور در اردوها سال 2003 بعد از مسابقات ماكائو اخراج شدم و تا كنون بيكارم و با 180 هزار تومان حقوق صندوق حمايت از ورزشكاران زندگي ام را مي گذرانم.

سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينكه قرار بود به همراه اوجاقي در شركت نفت استخدام شود، تصريح كرد: قبل از سال 2001 قرار بود با اوجاقي در شركت نفت استخدام شويم و حتي مدارك خود را به طور كامل تحويل داديم؛ اما از آنجا كه آن زمان آنها رابطه خوبي با فدراسيون وقت نداشتند همه را بايگاني كردند. مشكل بيكاري براي بيشتر ملي پوشان وجود دارد و اگر مسئولان ورزش يك روز خود را جاي ما مي گذاشتند شايد فكري براي اين معضل مي كردند.

وي تاكيد كرد: در تمام اين سال ها همه چيز خود را فداي ورزش كرديم و هر بار گفتيم با كسب يك مدال جهاني ديگر وضعيت بهتر مي شود كه نشد. بعد از آن نيز به مربيگري اميدوار شديم كه آن هم دردي از ما درمان نكرد. اي كاش نگاه بهتري به ورزشكاران و مربيان ايراني مي شد.

جعفري كه هفتاد روز قبل پايش را به تيغ جراحي سپرد، خاطرنشان كرد: بدون عصا مي توانم راه بروم. پياده روي مي كنم، دوچرخه مي زنم و گاهي با وزنه كار مي كنم؛ اما نمي توانم تمرينات سخت انجام دهم. تا شش ماه آينده سلامتي كامل خود را بدست خواهم آورد.

وي درباره حضور در ليگ گفت: قبل از هر هفته مبارزه در ليگ تمرين داريم كه خود در آن حضور داشتم. خدا رو شكر كه فدراسيون اين ليگ را راه انداخت تا كمي از مشكلات را حل كند.

جعفري درباره ادامه همكاري با فدراسيون افزود: در هر پستي كه برايم در نظر بگيرند هرآنچه از دستم برآيد انتقال مي دهم، بنابراين برايم فرقي نمي كند كه سرمربي يا مربي باشم. همين كه تيم ايران در ميادين مختلف نتيجه مي گيرد برايم كافي است.

وي درباره هزينه هاي عمل خود گفت: رئيس فدراسيون قول پرداخت داد. قرار است تمامي فاكتورها را ببرم و هزينه ها را دريافت كنم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟