صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ساده زیستی شرط مقابله با تحریم ها

کد خبر: ۳۰۵۶۹۶
| |
3355 بازدید
آیت الله مکارم مقاومت و ایستادگی را موجب عقب نشینی دشمن در عرصه های مختلف برشمرد و گفت : در شرایط محاصره اقتصادی اگر ساده زیستی داشته باشیم می توانیم به راحتی با تحریم ها مبارزه کنیم و هیچ اتفاقی هم در زندگی و جامعه ما نخواهد افتاد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آیت الله مکارم شیرازی  دیدار جانشین فرماندهی کل سپاه و جمعی از سرداران سپاه و مسئولان بنیاد شهید کشور، با تاکید بر ضرورت توجه نخبگان و اندیشمندان به عوامل پیشرفت اسلام در آغاز و عقب گرد در برهه های دیگر، گفت: بحمدلله امروز مسلمانان بیدار شده اند و می خواهند عقب ماندگی شان را در پرتو بیداری اسلامی جبران کنند.

آیت الله مکارم با استناد به حدیثی از پیامبر اسلام تاکید کرد: آنچه عامل پیشرفت مسلمانان صدر اسلام شد سادگی در زندگی، زهد  و یقین به آیین حق اسلام بود.

وی تاکید کرد: آرزوهای دور و دراز، زندگی های پرزرق و برق و دلبستگی به دنیا انسان را خدا غافل می کند؛ آرزو و شک سبب می شود که مبانی اعتقادی متزلزل شود و این مساله نیز عامل عقب ماندگی است.

 این مرجع تقلید تجمل گرایی را یک آفت دانست و گفت: یکی از شیطنت های غرب این است که سعی می کنند کشورهای دیگر را با وسائل تجملاتی و تشریفاتی، انواع زندگی های پرزرق و برق، وسائل مختلف صنعتی وابسته کنند و وقتی وابسته شدند می توانند بر آنها حکومت می کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟