میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ریزش ساختمان ۳ طبقه در خاوران

کد خبر: ۳۰۵۵۰۷
| |
9338 بازدید
سخنگوی سازمان آتش‌‌نشانی از ریزش ساختمان ۳ طبقه‌ای در خیابان خاوران خبر داد و گفت: ۲ نفر در این حادثه جان باختند.
 
جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس با اشاره به اینکه ساعت 2:9 بامداد امروز ساختمان مسکونی در خاوران خیابان میثم ریزش کرد گفت: 4 ایستگاه آتش‌نشانی به همراه دو دستگاه جرثقیل، یک دستگاه بیل مکانیکی و یک دستگاه نورافشان به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: یک ساختمان 3 طبقه مسکونی که در ضلع شمالی آن ساختمانی در حال گودبرداری به عمق 4 متر کرده بود به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی ساختمان مجاور آن ریزش می‌کند.

به گفته ملکی بخش شرقی این ساختمان کاملا فرو ریخته و 7 نفر زیر آوار گرفتار شدند.

وی ادامه داد: 5 نفر زنده از زیر آوار خارج ولی دو نفر از آنها جان باختند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تأکید کرد که کارشناسان شهرداری و سازمان آتش‌نشانی قبلا از این ملک بازدید کرده و به مالک و مجری آن اعلام کرده بودند که ایمن‌سازی لازم را انجام دهند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات