صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله مسلحانه به طلافروشی در پایتخت

کد خبر: ۳۰۵۴۱۰
| |
3489 بازدید

سه سارق نقابدار با حمله به طلافروشی در جنوب شرقی پایتخت مقادیری طلا را به سرقت برده و متواری شدند.

به گزارش ایسنا، حوالی ساعت 11 روز سه‌شنبه سه سارق مسلح نقابدار که صورت خود را با استفاده از کلاه کاسکت پوشانده بودند، به یک جواهرفروشی به نام «پرستیژ» در محله مشیریه حمله کردند.

این افراد با پتک اقدام به شکستن ویترین طلافروشی کرده و جواهرات داخل ویترین را به سرقت برده و متواری شدند.

بر اساس اظهارات شاهدان این حادثه، یکی از سه سارق اقدام به شلیک چند تیرهوایی در مقابل طلافروشی کرده که سبب ایجاد وحشت میان اهالی شد.

بر اساس این گزارش در حال حاضر عوامل انتظامی از کلانتری 169 مشیریه در محل حاضر هستند و تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرده‌اند.

طبق گفته شاهدان، در این سرقت مسلحانه به هیچ فردی آسیب نرسیده است.

یکی از کسبه محل در رابطه با این حادثه  گفت: یکی از سارقان دقایقی قبل از وقوع سرقت برای شناسایی به محل آمد و پس از بررسی شرایط توسط وی، سارقان نقابدار دیگر به وسیله دو دستگاه موتورسیکلت به جواهرفروشی حمله و در کمتر از پنج دقیقه حدود 5 کیلوگرم طلا را سرقت کردند و از محل متواری شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار